Bazen nije samo mjesto za plivanje

Bazen je debitantski roman spisateljice Libby Page. Roman je u Ujedinjenom Kraljevstvu objavila izdavačka kuća Orion, a u Sjedinjenim Američkim Državama izdavačka kuća Simon and Schuster. Prava za roman prodana su u više od dvadeset zemalja diljem svijeta.

Prije nego što je napisala Bazen, Libby Page radila je kao aktivistica inicijative koja se zalaže za plaćeno stažiranje, kao novinarka Guardiana, zatim kao brend-menadžerica u maloprodaji te u dobrotvornoj organizaciji.

Rosemary je cijeli život provela u Brixtonu, ali stvarnost koju poznaje sada se mijenja. Jedino lokalni bazen, na koji odlazi plivati svakoga dana, ostaje kao stalan podsjetnik na prošlost i na njezina voljena supruga Georgea.

Kate se upravo doselila i osjeća se izgubljeno u velikom gradu. Njezina karijera lokalne novinarke dotaknula je dno, ali ona je odlučna preuzeti stvar u svoje ruke.

Kada kupalištu zaprijeti zatvaranje, Kate prepozna priliku da se iskaže. No za Rosemary to može biti kraj svega. Zajedno su odlučne u namjeri da spriječe zatvaranje i da dokažu kako je kupalište mnogo više od mjesta za plivanje – ono je srce zajednice.

Bazen je nadahnjujući roman o važnosti prijateljstva i zajedništva te snazi običnih ljudi koji su odlučni zaštititi ono što vole.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #bazen
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Alenka Šaka