Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Beauty Cocktail Mixer predstavio je najnovije proizvode i trendove od Milani, Real Techniques i Tangle Teezer

Beauty Cocktail Mixer okupio je ljubitelje ljepote, stručnjake iz industrije i influencere kako bi istražili najnovije proizvode i trendove vezane uz ljepotu koje su predstavili brendovi Milani, Real Techniques i Tangle Teezer.

Beauty Cocktail Mixer okupio je ljubitelje ljepote, stručnjake iz industrije i influencere kako bi istražili najnovije proizvode i trendove vezane uz ljepotu koje su predstavili brendovi Milani, Real Techniques i Tangle Teezer. Proizvodi su predstavljeni u Revolucija Zagreb baru na Cvjetnom trgu čiji se interijer savršeno uklapa s brendovima. S obzirom na godinu prekrasnih lansiranja i blagdansko ozračje, događaj je bio obogaćen posebnim koktelima osmišljenim za svaki brend, inspiriranim njihovim novim proizvodima.

Milani je predstavio svoju liniju Fruit Fetish Lip Oil, a koktel majstori su stvorili voćni i osvježavajući koktel s dodatkom voćnih ekstrakata, baš kao što je proizvod Fruit Fetish Oil koji je postao nezaobilazan proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici, koji je oduševio posjetitelje svojim okusom i estetikom, reflektirajući esenciju novih proizvoda brenda.

Real Techniques je impresionirao prisutne s novom Miracle 2-in-1 Puff viralnom spužvicom a koktel majstori su osmislili inovativni napitak koji je kombinirao različite slojeve okusa, baš kao što se i spužvica koristi za slojevito nanošenje šminke.

Tangle Teezer je privukao pažnju prisutnih novim kolekcijama četki za kosu, a koktel majstori su pripremili osvježavajući napitak inspiriran njihovim novim proizvodima, naglašavajući njihovu funkcionalnost i eleganciju.

Posjetitelji su bili oduševljeni kreativnošću koktela i načinom na koji su kokteli reflektirali karakteristike i osjećaje novih proizvoda. Osim toga, atmosfera je bila opuštena gdje su svi posjetitelji imali priliku probati nove proizvode, kao i  hero proizvode koji su godinama best selleri s razlogom!

Beauty Cocktail Mixer je bio ne samo prostor za istraživanje novih proizvoda i trendova, već i mjesto gdje su posjetitelji mogli iskusiti novu dimenziju brendova kroz kreativno osmišljene koktele. Lansiranja Milani Fruit Fetish Lip Oil, Real Techniques 2in1 Puff i Tangle Teezer četki obogatila su doživljaj događaja, pokazujući povezanost između estetike, okusa i inovacije.

Više

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.