Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Beauty, Dentex & Health Expo 2020

26. i 27. rujna na Zagrebačkom velesajmu održat će se Beauty&Hair Expo.

Brzom reakcijom na tržišna zbivanja uslijed Covid pandemije, Zagrebački Velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju. Po prvi put u Hrvatskoj predstavlja hibridni model održavanja sajmova koji povezuje tematske sadržaje u izložbenoj i online priči o ljepoti i zdravlju.

Ovakav hibridni model usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu. Digitalnom ekstenzijom sajma, dodatnim umrežavanjem i edukacijom, stvorena je dodana vrijednost interpersonalnog iskustva.

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition inovativni je događaj koji će se prezentirati u periodu do 27. rujna preko Entrio platforme uz prethodno kupljenu kotizaciju (https://bit.ly/3hdRzgh). Sadržaj koji će se emitirati organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha te je namijenjen širokoj i stručnoj publici.

Riječ je o edukativnim predavanjima s 34 vrhunska stručnjaka koji će tijekom 15 sati programa pružiti znanje i alate gledateljima iz različitih područja. Uz 10 predavanja, održat će se i 6 panela iz područja motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta:

  • Kako zadržati mentalnu stabilnost u stresnim vremenima
  • Aktivirajmo zdravlje zdravim navikama
  • Balansirana prehrana i tjelovježba za više energije
  • Kako poslovati u nepredvidivim okolnostima
  • Izazovi kao prilike u poduzetništvu
  • Ljepotom do samopouzdanja

Izložbeni dio sajmova u paviljonima sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju Covid-19.

Paviljon 8A – Beauty segment

  1. i 27. rujna

U suradnji s dugogodišnjim partnerom Učilištem Profokus, u subotu 26. rujna održat će se novi projekt pod nazivom BOOTCAMP. Riječ je o jedinstvenom natjecanju na kojem će sudionici prolaziti različite kreativne izazove na kraju kojih će sretni pobjednik/ica osvojiti besplatnu školarinu Učilišta za program po izboru.

Tradicionalno make up natjecanje održat će se za sve učenike srednjih škola i make up početnike. Tema ovogodišnjeg natjecanja temelji se na TV seriji “Euphoria” koja je svojim necenzuriranim pristupom modernim temama postigla planetarnu popularnost. Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent. Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atipičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi.

Posjetitelje na sajmu očekuje prezentacija različitih masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu kao i mogućnost njegovanja i oblikovanja noktiju, maloprodaja frizerskog asortimana, modna revija u organizaciji Direkcije Kraljice Hrvatske na kojoj će modeli nositi svjetske brendove Sherri Hill, Alyce Paris i Primavera.

Poznati kolorist Sead Nunić, u nedjelju 27. rujna od 13,00 do 15,00 sati, će na pozornici paviljona 8A održati look&learn seminar na temu 50 nijansi plave+3 tehnike Balayage. Nakon završene Revlon akademije u Parizu, Sead Nunić počinje se profesionalno baviti edukacijom za koloriranje. Radio je za akademije kao što su L’oreal (Kerastase), Revlon te Paul Mitchell.

Na izložbenim prostorima tvrtki ART PE, LUX NATUR i Z 505 moći ćete saznati sve o novitetima i tretmanima oblikovanja tijela.

Svi ljubitelji Ardecoa&Phyrisa  na njihovom prodajnom mjestu moći će dobiti brojne praktične savjete vizažistica kao i izabrati proizvode po sajamskom popustu od 30%.

Tvrtka TOP STIL LMS d.o.o. predstavlja ekskluzivne svjetske brandove. Na sajmu će ponuditi  kvalitetne proizvode uz prihvatljive cijene i savjete educiranog osoblja.

Paviljon 7 – Kongres dentalne medicine – u suradnji sa Hrvatskom komorom dentalne medicine

  1. i 26. rujna

Fokus ovogodišnjeg DENTEX-a usmjeren je na kongres „Estetika u dentalnoj medici“ koji je namijenjen doktorima dentalne medicine, dentalnim tehničarima, asistentima i studentima. Prilika je to za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije. Kongres će se održati tijekom dva dana, 25. i 26. rujna, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma. Ulaz na kongres moguć je uz plaćenu kotizaciju.

Pred nama je vrijeme da kroz edukaciju, kreativnost i praksu odgovorimo na izazove i unatoč okolnostima očuvamo zdravlje i ljepotu.

Sajamska i event industrija jedna je od najpogođenijih djelatnosti pandemijom Covid-19. No, i u takvim uvjetima Zagrebački velesajam učinio je iskorak te po prvi put primijenio hibridni model organizacije sajmova.

RADNO VRIJEME

Subota                                                                                                                                10,00 do 19,00 sati

Nedjelja                                                                                                                             10,00 do 18,00 sati

ULAZ JE BESPLATAN

Osigurali smo sve potrebne zaštitne mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba.

Obavezno je nošenje zaštitnih maski u prostoru Zagrebačkog Velesajma.

Ne propustite

Zanimljivosti

Četverodnevni sajmovi posvećeni hrani i zdravim stilovima života za manje od dva tjedna čekaju vas na Zagrebačkom velesajmu.

Zanimljivosti

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu!

Zanimljivosti

Direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša zaželjela je dobrodošlicu na sajmove koji su okupili sve najbolje iz poljoprivrede, i koji na svojevrstan način znače veliki...

Istaknuto

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look&learn edukacije i seminare održat će se tradicionalno početkom proljeća,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.