Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Bellissima svijet mašte u srcu Slavonije!

Bellissima svijet mašte je mala tvornica personaliziranih poklona za djecu, smještena u Đakovu, srcu Slavonije, iza koje stoji kreativna obitelj Marković.

Bellissima svijet mašte je mala tvornica personaliziranih poklona za djecu, smještena u Đakovu, srcu Slavonije, iza koje stoji kreativna obitelj Marković.

„S obzirom na to da je mama krojačica s dugogodišnjim iskustvom, sve je počelo još 2017. kada smo u želji da izradimo nešto posebno i drugačije za naše najmlađe, počeli s izradom prvih jastuka. Najprije su to bili standardni oblici poput zvijezde, mjeseca i oblaka, ali danas ih imamo više od 20 različitih, kao što su primjerice automobili, gitare, krune, jednorozi, labudi, sobovi, lisice, mačkice, psići, medvjedići, sovice, slonići ili bilo što drugo što vaša mašta može osmisliti a mi pretočiti u djelo. Da, osim oblika koje već imamo u ponudi, ispunjavamo i želje naših kupaca te smo najsretniji kada nam se jave sa “skicom” zamišljenog proizvoda, a mi istom potom damo oblik!“

Jastučići u svaki dječji kutak unose dašak čarolije i veselja, a za slučaj ako kupci žele sve to začiniti s dozom originalnosti, izradit će za vas  i personalizirane visilice na oblacima ili mjesecima, s podacima o rođenju djeteta koje, osim što krase mala dječja carstva, postaju i trajna uspomena na rođenje djeteta!

Za izradu svih personaliziranih poklona raspolažu s više od 50 različitih nijansi i uzoraka 100% pamučnog materijala, a kako bi proizvodi bili sigurni za igru i slatke snove najmlađih, pune ih 100% antialergijskim i antibakterijskim punjenjem koji posjeduju OEKO-TEX® standard 100, normativni certifikat kojim se zabranjuje upotreba štetnih tvari pri proizvodnji istih.

Sva proizvodnja se odvija u malim serijama, a većinu proizvoda izrađuju i personaliziraju izravno po narudžbama kupaca. „Naša mala tvornica ima i poslovnicu u Đakovu, na adresi Matije Gupca 21 gdje sve posjetitelje dočekuje glavna majstorica-šivalica Mirta kojoj mogu reći sve želje vezane za najoriginalniji poklon – a ona će ga u najkraćem roku pretočiti u djelo i isporučiti, bilo u poslovnici bilo izravnom dostavom na adresu. Osim toga, sve proizvode je moguće naručiti online preko naših profila na društvenim mrežama:

Naši kupci su novopečene mame koje tek uređuju bajkovite kutke njihovih bebica, ali i tetke, kume i bake, koje svojim najdražima žele pokloniti baš nešto posebno, satkano s ljubavlju samo za njih. Svaki proizvod je ručni rad, za sve su potrebni sati rada i detaljiziranja dok dođemo do finalnog proizvoda, tako niti jedan proizvod nije potpuno isti, što im daje dodatnu vrijednost, ručnog rada s porijeklom u srcu Slavonije.”

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Na vaša vrata stiže poklon iznenađenja iz svijeta mašte!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 2. listopada točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Nada Petak.

[/box]

Pročitajte još

Advertisement