Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Belupo B.Fit program – sveobuhvatno rješenje za smanjenje tjelesne mase

B.Fit program namijenjen je svima koji žele poboljšati svoje životne navike i koji su u potrazi za dugoročnim i zdravstveno prihvatljivim rješenjem za redukciju tjelesne mase te personaliziranim pristupom.

Na hrvatsko tržište lansiran je Belupo B.Fit program, sveobuhvatno rješenje za kontrolu i smanjenje prekomjerne tjelesne mase. Osim programa prehrane, B.Fit predstavlja liniju proizvoda koji sadrže nutritivno izbalansirane zamjenske obroke.

B.Fit je nastao u suradnji Belupa i Podravke, koji su prepoznali ozbiljan javnozdravstveni problem s kojim se suočava gotovo dvije trećine (65%) stanovnika Hrvatske koji imaju  prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu (42% prekomjernu tjelesnu masu i 23% debljinu)*. B.Fit program namijenjen je svima koji žele poboljšati svoje životne navike i koji su u potrazi za dugoročnim i zdravstveno prihvatljivim rješenjem za redukciju tjelesne mase te personaliziranim pristupom.

B.Fit liniju proizvoda prati i cjeloviti program podrške smanjenju prekomjerne tjelesne mase koji je klinički dokazan u studiji koju je provela Dječja bolnica Srebrnjak. Program omogućuje zdravstveno pouzdan i siguran gubitak tjelesne mase kroz usvajanje zdravih životnih navika. Program podrške koncipiran je na sveobuhvatnom pristupu regulacije tjelesne mase i sastoji se od proizvoda, jelovnika te podrške nutricionista i liječnika, uz savjete kineziologa za tjelovježbu koji su dostupni na web stranici www.bfit.hr.

Povodom lansiranja, Belupo B.Fit program najavio je dr.sc. Hrvoje Čeović, predsjednik Uprave Belupa: „ Belupo, kao domaća farmaceutska kompanija, ima u fokusu svoje potrošače i brigu o njihovom zdravlju. Upravo vodeći se tom misijom nastala je suradnja Belupa i Podravke, kompanija Grupe Podravka, koja je rezultirala inovativnim B.Fit programom i proizvodima koji će na siguran i klinički potvrđen način pomoći ljudima u redukciji tjelesne mase. B.Fit program sveobuhvatan je program koji daje najbolje od svih uključenih: Belupo svoju stručnost iz farmaceutske industrije, Podravka svoje nutritivno izbalansirane proizvode i raznovrsne jelovnike, a Dječja bolnica Srebrnjak kliničku studiju i liječničku podršku ispitanicima u studiji.“

Na panel diskusiji održanoj u Zagrebu nove proizvode predstavili su dr.sc. Lenkica Penava, direktorica Nutraceutike u Belupu, Katarina Pentek dipl.inž.preh.teh, vodeći stručnjak u Kulinarskom centru u Podravci, voditeljica kliničke studije prof.dr.sc. Mirjana Turkalj iz  Dječje bolnice Srebrnjak i sudionik kliničke studije izv.prof.dr.sc. Filip Dujmić. 

Linija proizvoda B.Fit sastoji se od instant proizvoda u prahu za pripremu juhe ili shakea. Juhe dolaze u četiri varijante – povrtna juha, juha od rajčica, juha od gljiva i juha s okusom piletine, a shakeovi u četiri okusa – vanilija, čokolada, jagoda i tiramisu. Svaki pojedinačni proizvod potpuno zamjenjuje jedan uobičajeni obrok.

B.Fit proizvodi u prodaji su putem web stranice Pharmeria.hr.

Ne propustite

Gastronomija

Ova salata je vrlo aromatična i osvježavajuća, tako da je idealan izbor za tople dane te ide odlično uz roštilj

Budi fit

U slučaju da mislite da će vam ova kolumna dati quick fix, stanite sad čitati jer ovo nije takav đir.

Darivanje

ALATI predstavljaju dinamičnu, na rezultate usmjerenu vježbu, čiji je cilj čitatelju pružiti neposredno olakšanje od dugotrajnih problema te uspostavu kontrole - i nade.

Savjeti stručnjaka

Redovita zdrava stolica prva je predispozicija zdravlja crijeva

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.