Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Ben Afleck između iluzije i stvarnosti u novom misterioznom trileru
Roberta Rodrigueza

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao „Triler Hitchcocka na steroidima“  sa oskarovcem Benom Afleckom u glavnoj će vas hipnotizirati u kinima od 1.06. u distribuciji Blitza.
 
Priča prati detektiva Dannyja Rurkea koji traži svoju nestalu kćer Minny. Potraga će ga dovesti do spoznaje da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački koje mjenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje fundamentalne pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nadarene gatare, traži tajanstvenog čovjeka koji će im ponoći pronaći nestalu djevojku.

Kako se priča odvija, koherentnost ustupa mjesto čistom užitku. Rodriguez hrabro pomiče granice, miješajući stvarnost i iluziju, ostavljajući nas zbunjenima, ali i u užitku.

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Ova originalna priča rijetko je viđena kao središnji zaplet u mainstream filmovima gdje se nevjerojatne stvari događaju u očima likova pod utjecajem hipnoze, a sve to popraćeno je akcijskim segmentima po kojima je redatelj poznat.

“Hipnotiziran” apsolutno može biti na popisu svih ljubitelja akcije i misterija, a je li opasnost stvarna ili je samo iluzija, doznajte u kinima. Ulaznice su prodaji na blagajnama  ili putem web stranica kina.

Ne propustite

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Događanja

La Verna, udruga koja svojim aktivnostima pruža podršku palijativnim bolesnicima, prošle je godine javnosti predstavila akciju pod nazivom „ZaČin ljubavi“.

Drama Queen

Tko će trpjeti moja dramatiziranja i znati reći #dedobroje!?

Predstavljamo

Hrvatski Crveni križ, P&G i Kaufland pokreću nacionalnu incijativu “Iz ljubavi prema djeci” za pomoć djeci koja su u potrebi

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.