Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Beskrajno zadovoljstvo u jednoj točki

Zadovoljstvo također počinje u jednoj točki, centru zadovoljstva, kada energija zrači cijelim tijelom.

Unatoč svojoj jednostavnosti, točka predstavlja temeljno polazište svega oko nas. Uvijek je moguće dodati nove točke, a početna točka se može proširiti kako bi se poboljšalo iskustvo. Ipak, krenete li od te jedne jedine točke, mogućnosti kamo ćete dalje krenuti su beskonačne.

Zadovoljstvo također počinje u jednoj točki, centru zadovoljstva, kada energija zrači cijelim tijelom. Energija putuje od izvora i udara o vanjske rubove tijela i mijenja svoju putanju, vraćajući se tamo otkud je krenula, stvarajući beskonačan niz. Nadovezujući se na ovo kao inspiraciju, LELO je stvorio pravi prvi u svijetu užitaka, DOT™.

Beskrajno zadovoljstvo

LELO DOT™ je klitoralni pinpoint vibrator koji omogućuje doživljavanje višestrukih orgazama. Zahvaljujući mekom i savitljivom vrhu i revolucionarnom eliptičnom kretanju, LELO DOT™ dovodi do vrhunca neusporedivom preciznošću istog. To ga čini savršenim partnerom za uzbudljivu solo igru ​​ili ​​u paru, omogućujući svestran pristup samozadovoljstvu i omogućujući vam da stimulirate različite erogene zone jednim uređajem.

LELO DOT™ koristi revolucionarnu tehnologiju Infinite™ Loop, idealnu za one koji žele istražiti nove puteve ostvarivanja orgazma. Infinite™ Loop tehnologija daje novi ritam uobičajenim vibracijama koje koriste osobni masažeri, a koristi eliptičnu oscilaciju kao novu vrste stimulacije. Njegova snaga i intenzitet su intuitivni – oslanjajući se na vaš pritisak prema potrebama vašeg tijela. Pokret u obliku osmice i stalnom ritmu te fascinantnom snagom pruža novu vrstu orgazma koji se čini puno jačim i više fokusiranim na vaše točke zadovoljstva.

Kako funkcionira tehnologija Infinite Loop™

Umjesto da se kreće u krugovima poput klasičnih vibratora, LELO DOT™ prati eliptičnu putanju koja omogućuje stalna iznenađenja jednostavnom promjenom kuta pod kojim držite igračku. DOT kruži oko erogene zone, pokrivajući svaki završetak živca svojim eliptičnim uzorkom, što rezultira sveobuhvatnim oslobađanjem osjeta. Zamislite simbol beskonačnosti, a sada zamislite tu istu liniju nježno iscrtanu na vašem klitorisu u jednom beskonačnom pokretu koji vodi do vrhunca koncentriranjem sve snage u savitljivom mekom silikonskom vrhu, što omogućuje precizan i visoko fokusiran pristup zadovoljstvu.

Kako ga koristiti

Nanesite LELO lubrikant na sam vrh LELO DOT™ i bilo koje mjesto na površini svog tijela na koje se planirate fokusirati – klitoris, bradavice, vrat i druge.

Kad se osjećate dovoljno ugodno, uključite ga. Odaberite između osam snažnih postavki užitka. Polako se usredotočite na svoj klitoris i pustite da vas vode oscilirajući pokreti LELO DOT™.

Eksperimentirajte s postavljanjem uređaja u različite položaje i pronađite kut koji vam najviše odgovara. LELO DOT™ posjeduje intuitivnu snagu i intenzitet ovisno o pritisku i kutu uporabe.

LELO DOT™ ukratko:

  • APSOLUTNA PRECIZNOST. Oblik omogućuje vam precizno stimuliranje bilo koje erogene zone pomoću mekanog i savitljivog vrha za upravljanje oscilacijama.
  • OSAM MOĆNIH POSTAVKI ZA UŽITAK. LELO DOT™ nudi osam različitih uzoraka vibracija, koji variraju u intenzitetu od prigušenog do snažnog, zadovoljavajućeg pulsa.
  • ELIPTIČNI POKRET za novi jedinstveni osjećaj, ponovno osmišljavanje orgazama kakve poznajemo.
  • IZNIMNO MEKANI SILIKON, posebno mekan na dodir. Klasični LELO dizajn i materijal siguran za tijelo omogućuje duboko ispunjavanje i higijenski užitak.

MPC: 179 eura/dolara; 159 funti

Više

Seks

Koliko god savjeta za poboljšanje seksualnog života pročitali, neki se i dalje muče s postizanjem orgazma.

Seks

Podsvijest je čudo, ali ponekad i okruženje u kojemu živimo pa su neke stvari i dalje taboo, a među njima i masturbacija.

Seks

Kada seksualni život postane jednoličan i dosadan, žene su sklone na vidjelo izvlačiti mentalne mape svih razloga zbog kojih njihov partner ne zadovoljava

Seks

Orgazam je snažno i transformativo iskustvo koje pruža neusporedivu ekstazu i povezanost. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.