Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trudnoća

Besplatna edukacija za buduće mame

Buduće majke, ali i sve one koje tek planiraju trudnoću često imaju brojna pitanja na koja ne mogu pronaći stručan odgovor.

Buduće majke, ali i sve one koje tek planiraju trudnoću često imaju brojna pitanja na koja ne mogu pronaći stručan odgovor. S ciljem bolje edukacije trudnica, ali i majki tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska organizira besplatne edukacije pod nazivom „Zdrava mama, sretna beba“.

Ove edukacije okupljaju stručnjake različitih profesija, primjerice pedijatrije, nutricionizma kineziologije, psihologije i citologije, a sve polaznice mogu postavljati pitanja iz područja koja ih zanimaju i od stručnjaka dobiti stručan odgovor.

I ove godine edukacije će se održati u Varaždinu, Rijeci i Zadru, a neke od tema o kojima će se predavanje održati su:

  • prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrana, prehrana dojilja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa
  • prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba
  • položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda
  • postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti
  • zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Edukacije će se održati već tradicionalno održati u subotu, i to: 9.3.2024. u Varaždinu, 6.4.2024. u Rijeci i 4.5.2024. u Zadru.

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail: [email protected].

Prijave na svaku edukaciju otvorene su 7 dana prije događanja. Ono što je najbitnije je navesti grad za koji se šalje prijava, a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon paket sponzora. Požurite i prijavite svoj dolazak već sada.

Detalje o edukaciji možete pronaći na Instagramu ZdravaMama SretnaBeba i Facebooku Konferencija Zdrava Mama Sretna Beba.

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.