Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Besramno ih volimo!

Yamamay za sezonu proljeće/ljeto 2021. predstavlja novu kapsula kolekciju posvećenu Minnie, Disney karakteru s najviše stila.

Znamo da ih volite, jednako kao i mi. Nema smisla skrivati koliko volimo spavati u njima.

Nakon velikog uspjeha prošle jeseni, Yamamay za sezonu proljeće/ljeto 2021. predstavlja novu kapsula kolekciju posvećenu Minnie, Disney karakteru s najviše stila.

Prvi dio kapsula kolekcije, licencirane od strane Disney®-a, već je stigao u trgovine. Sastoji se od odjevnih predmeta za majke i njihove kćeri, ali i za sve ljubitelje ovog poznatog lika. U kolekciji možete pronaći pidžame za žene (duga i kratka) i noćne haljine, a za djecu pidžame (duga i kratka) i donje rublje.

Ljetni dio kolekcije koji dolazi u drugoj polovici svibnja očekujemo s nestrpljenjem, a sastoji se od odjeće za plažu i kupaćih kostima za djecu. Za ljetnu sezonu Yamamay je realizirao i mušku kolekciju posvećenu Osvetnicima, licencirane od strane Marvela, na kojoj su lica od nekih najomiljenijih superheroja: Hulka, Spidermana i Capitan America. Ova kolekcija uključuje majice, bokserice i speedo, za muškarce i djecu.

Novu Disney® kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR

Više

Trendovi

Yamamay je odlučio svoju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2022. posvetiti Mediteranu.

Trendovi

Yamamay dodaje slavnu talijansku pjevačicu Elettru Lamborghini popisu posebnih suradnji i lansira ograničenu kolekciju “Elettra Lamborghini za Yamamay” inspiriranu snažnom osobnošću i svestranim stilom...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Zanimljivosti

Iako Disneyev “Encanto” možda izgledom nalikuje na Pixarov “Coco”, zapravo je potpuno različit, ali također šarmantan animirani film.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.