Betty Barclay Oriental Bloom, romantičan miris s čarolijom cvijeća

Avanture i daleke strane zemlje s nadahnjujućom prirodom i raznolikošću mirisa koja oduzima dah – to predstavlja čežnja za Istokom. Dalekoistočno utočište, romantično mjesto za punjenje baterija, okruženo tajnovitom očaravajućom ljepotom orijentalne umjetnosti. Savršeno mjesto za sanjarenje. Usred vreve leži mala oaza mira – tradicionalni marokanski Rijad s mozaikom od pločica, ornamentalnim dekorom, fontanom koja žubori i koritom vode koje poziva na osvježenje. Betty Barclay Oriental Bloom predstavlja mjesto bezvremenske elegancije usred pulsirajućega grada.

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim zemljama i avanturama. Hibrid cvjetnog i orijentalnog mirisa kombinira slatkoću i svježinu cvjetnih esencija s bogatstvom toplih, začinjenih aroma. Tako nastaje razigrana, romantična kompozicija koja ima snažan izričaj, ali nije nametljiva.

Betty Barclay Oriental Bloom uranja u živu svježinu oaze koja reskom kruškom i transparentnim, pomalo vodenastim cvjetovima frezije i jasmina otvara laganu cvjetno orijentalnu kompoziciju. U srcu se širi procvjetali buket s nježnim, ženstvenim notama magnolije koje se nježno umataju u slatku privlačnu čaroliju tonkovca i dašak poznatih aroma vanilije. Orijentalni cvjetovi zaokružuju se u nježna drva i mošus.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 18. rujna točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Mima Mašinović.