Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Betty Barclay Oriental Bloom, romantičan miris s čarolijom cvijeća

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim zemljama i avanturama.

Avanture i daleke strane zemlje s nadahnjujućom prirodom i raznolikošću mirisa koja oduzima dah – to predstavlja čežnja za Istokom. Dalekoistočno utočište, romantično mjesto za punjenje baterija, okruženo tajnovitom očaravajućom ljepotom orijentalne umjetnosti. Savršeno mjesto za sanjarenje. Usred vreve leži mala oaza mira – tradicionalni marokanski Rijad s mozaikom od pločica, ornamentalnim dekorom, fontanom koja žubori i koritom vode koje poziva na osvježenje. Betty Barclay Oriental Bloom predstavlja mjesto bezvremenske elegancije usred pulsirajućega grada.

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim zemljama i avanturama. Hibrid cvjetnog i orijentalnog mirisa kombinira slatkoću i svježinu cvjetnih esencija s bogatstvom toplih, začinjenih aroma. Tako nastaje razigrana, romantična kompozicija koja ima snažan izričaj, ali nije nametljiva.

Betty Barclay Oriental Bloom uranja u živu svježinu oaze koja reskom kruškom i transparentnim, pomalo vodenastim cvjetovima frezije i jasmina otvara laganu cvjetno orijentalnu kompoziciju. U srcu se širi procvjetali buket s nježnim, ženstvenim notama magnolije koje se nježno umataju u slatku privlačnu čaroliju tonkovca i dašak poznatih aroma vanilije. Orijentalni cvjetovi zaokružuju se u nježna drva i mošus.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nikolina Radeljak

Više

Beauty report

Betty Barclay TENDER BLOSSOM romantični je miris koji odgovara najljepšem godišnjem dobu i koji hvata nježno cvijeće, miris poput samog proljeća.

Trendovi

Novi, razigrani ženski miris Betty Barclay budi čežnju koja samo čeka da konačno bude puštena.

Fashion report

Iako bi svaki dan trebalo davati ljubav, Majčin dan vas podsjeća da voljenim osobama pokonite dužnu pažnju i poštovanje.

Savjeti i preporuke

Za Međunarodni dan žena ove godine ponovo tražimo više ravnopravnosti - ali to ne znači da istovremeno ne slavimo i raznolikost žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.