Bez kompromisa, samo prirodno!

Riječ sache u nazivu označava saće, odnosno pčelinji vosak, a upravo je pčelinji vosak osnova svih naših krema. Pčelinji vosak sadrži preko 300, do sada, otkrivenih spojeva što ga čini najbogatijom prirodnom bazom za kreme.

Sache koristi posebnu vrstu voska dobivenu od poklopaca koji zatvaraju saće (capping wax) i baš takav neprerađeni vosak je i najkvalitetniji i najhranjiviji jer sadrži brojne ljekovite tvari. Biljna ulja koja koriste u proizvodnji su iz organskog uzgoja i pažljivo su birana ovisno o tipu kože, a osim njih i voska kreme su obogaćene i drugim pčelinjim produktima; medom, polenom, propolisom i matičnom mliječi.

sache 1

Posebnost Sache kozmetike je da ona ne sadrži konzervanse, emulgatore, parabene, umjetne boje ni sintetičke mirise te je namijenjena za svaku dob i spol.

Danas je sve veći trend korištenja prirodnih proizvoda i veća je osvještenost među mladim ljudima jer sve što nanosimo na kožu unosimo putem nje u organizam. Zbog toga su i željeli osmisliti nešto zaista 100% prirodno u svijetu sve invazivnijih sastojaka, često i štetnih. S posebnom pažnjom odabrana je ambalaža i dizajn pa kozmetika predstavlja i originalan poklon.

Linija Sache kozmetike se sastoji od 3 kreme za lice: Prirodna hranjiva anti-age krema, Prirodna krema za suhu kožu lica i vrata i Prirodna krema za normalnu kožu, tu su još i Prirodna krema za tijelo te Prirodna krema za ruke i noge. Osim krema postoje i 2 maske za lice: Prirodna maska za normalnu kožu i Prirodna maska za suhu kožu.

sache 3

Sva naša kozmetika dostupna je putem web shopa: shop.radovanpetrovic.com te u nekim ljekarnama (popis potražiti na www.sachecosmetics.com).

Prirodna formula naše kozmetike kožu hrani iznutra i štiti izvana te joj pruža zdrav, svjež i blistav izgled. Upravo zbog prirodnih sastojaka rizik od alergijskih reakcija sveden je na minimum. Sache kozmetika čini kožu njegovanom, elastičnom, glatkom i dubinski nahranjenom.

Predstavljamo Vam kozmetiku na Danima ljepote & fitnessa na Zagrebačkom velesajmu od

11.-13.03.2016.

Također je prezentiramo i na međunarodnom sajmu kozmetike Cosmoprof u Bologni,

18.-21.03.2016.

“Radovan Petrović”, T. Ujevića 7, Velika Gorica

Tel: 01/6216-444, 01-6214-343

E-mail: [email protected]

www.sachecosmetics.com

shop.radovanpetrovic.com

www.facebook.com/sachecosmetics