Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Bez problema do rješenja 

Knjiga Bez problema do rješenja  zamišljena je kao skup primjera i iskustava, a likovi su inspirirani stvarnim ljudima i njihovim životnim situacijama te međusobno  isprepleteni i povezani kako bi čitatelju dočarali stvarne životne priče koje se događaju ovdje i sada.

Na konferenciji Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi predstavit ćemo novu knjigu autorica Ivane Radić i Mirjane Petković. Knjiga Bez problema do rješenja  zamišljena je kao skup primjera i iskustava, a likovi su inspirirani stvarnim ljudima i njihovim životnim situacijama te međusobno  isprepleteni i povezani kako bi čitatelju dočarali stvarne životne priče koje se događaju ovdje i sada.

Autorice žele naglasiti kako nitko nije sam na ovome svijetu i odgovorni smo za vlastiti život i ono što privlačimo u njega. Ono čega trebamo bit svjesni je da ono što dajemo u život, pronađe puta da nam se vrati, uvijek i bez greške. Mi smo kreatori vlastitog života i ako nekoga treba ‘okriviti’ za svoj život onda je to upravo ona osoba koju vidite kada pogledate u ogledalo.

Kroz cijelu knjigu se provlači riječ hrabrost jer je ovo je knjiga o hrabrosti. Knjiga o ljudima koji su iz različitih razloga odlučili mijenjati svoj život. Hrabrost je vrlina, koja nam unatoč strahu od neizvjesnosti daje motiva i želje da promijenimo stanje u kojem se nalazimo.

“Među nama su milijuni i milijuni žena i muškaraca sa svojim životima – strahovima i nadama, s patnjama i izgledima za sreću – isprepleteni s našim životima, s onim što mislimo, kažemo i učinimo. Nismo sami na ovome svijetu i odgovorni smo jedni za druge.”

– nepoznati autor

Knjiga se sastoji od 11 poglavlja: Put, Prepreke na putu, Strah, Ogledalo, Uvažavanje i prihvaćanje, Sjajimo,  Pozitivno razmišljanje, Sanjajte velike snove, Dobrota i zahvalnost – drugo ime za uspjeh, Točka preokreta , Put do unutarnjeg mira koja vas navode da razmišljate i promišljate svoj život, svoje privatne i poslovne odluke, a svako poglavlje stavlja naglasak na nužnost prihvaćanja promjene kao nečega što nas vodi do novih iskustava i drugačijeg života. Hrabrost je to što nam vraća život, što nam daje novi polet i novi zamah.

Nadamo se da će ova knjiga čitateljima postati omiljeni priručnik za situacije koje vam se čine teške, ponekad i bezizlazne i nerješive, i da ćete upravo u sebi pronaći tu snagu

i hrabrost kao i inspiraciju za mijenjanjem sebe i svojih životnih okolnosti. Koliko god čekali ‘onog nekog’ ili ‘ono nešto’ za što mislite, da će poput čarobnog štapića, promijeniti

vaš život na bolje, istina je da sve počinje i završava s nama samima i da sve što nam je potrebno za promjenu već imamo.

Usudite se biti ta promjena koju želite vidjeti u drugima!

Na kraju, ipak imamo ovaj život ovdje i sada, zašto ga ne bismo živjeli najbolje što možemo!?

“Ova knjiga je priručnik za život, krcat preporukama kako da od njega uzmemo ono najbolje i savladamo prepreke na najbezbolniji način. Zato je  ova knjiga posebna I drugačija. Možda će Vam se učiniti da autorice vješto barataju terminologijom svojstvenom “instruktorima života” (life coaches) i to će biti dobar uvid mada ne i jedini. Ono što ovaj tekst odvaja od ponekad tipskih savjeta u life coach literaturi jeste  iskren i proživljen  pristup kroz koji autorice uspijevaju da čitatelja “zalijepe” za stolicu sve dok ne pročitaju knjigu u jednom dahu.” – dr.sc. Sanja Popović Pantić, Udruženja poslovnih žena Srbije.

[box style=”0″]

Jedan primjerak smo pripremili za vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #rjesenja
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Antonija Oremuš!

[/box]

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.