Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Bezvremenska senzualnost donjeg rublja Intima moda

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju. Povodom rebrandinga s kojim se žele više okrenuti mlađoj populaciji pokrenuli su novi webshop, a proljetnom kolekcijom naziva ‘Spring awakening’ dali svježu perspektivu na bezvremenske klasike donjeg rublja.

U ovoj modnoj igri stavljen je kontrast između svakodnevnog shapeweara i seksi večernjih komada, dok je poveznica osjećaj samopouzdanja u svakom nošenju. Za razliku od pomodnih brendova koji su se tek sada okrenuli konceptu body diversityja, Intima moda oduvijek u svome DNK ima čitav dijapazon konfekcijskih brojeva. Dok se prije shapewear kupovao u tajnosti, danas je on ‘it’ komad u ormaru svake suvremene žene. Neprisutnost kolorita vraća fokus na esencijalne tonove – crne, bijele i bež. Upravo to daje sklad i spontanu eleganciju svakodnevnoj garderobi i žena i muškaraca.

Posebnost ponude Intima mode su pomno probrani najkvalitetniji materijali poput stopostotnog pamuka i microfibre što je iznimno bitno kada je u pitanju izravan doticaj s kožom. Svi brendovi u ponudi boutiquea su trenutno najbolji talijanski, španjolski i hrvatski proizvođači donjeg rublja. Funkcionalnost i kvaliteta, uz dobar izgled, najbitniji su faktori pri selekciji asortimana.

Fokus je stilistički odmak od klasične kampanje za donje rublje što se postiglo dodavanjem vintage jeansa koji daje dojam ležernosti. Kako je koncept osmišljen u duhu bezvremenskog, bilo je važno da ti komadi koji su dio priče budu upravo takvi, a tu se savršeno uklopio Mango Sticky Rice Vintage. Kulisa ove fabule, prekrasna vila Eugena Winklera smještena u Preradovićevoj ulici u Zagrebu, dala je potpuni dojam klasične vizure. Styling i fotografiju potpisuje Luka Lajić, u ulozi modela pronašli su se Dea Cesar (Talia models) i Ivan Genda (IM Studio Model), makeup potpisuje Nika Žlof (@themakeupadvocate), a za cijelu produkciju zaslužna je PR agencija the Galerija (@thegalerija). Cijelu ponudu potražite na novom webshopu www.intimamoda.hr.

Više

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Trendovi

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Trendovi

Donje rublje govori umjesto vašeg muškarca...

Trendovi

Omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.