Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Bezvremenski komadi proljetne kolekcije brenda Lagom

Kolekcija je spoj minimalističkog dizajna s decentnim komadima sačinjenih od zemljanih i svijetlih tonova, a posebna pažnja je, kao i uvijek, usmjerena na kvalitetu i izradu te odabir prirodnih i održivih materijala…

Lagom predstavlja najnoviju proljetnu kolekciju, THE ETERNAL, koja samim imenom nagovješćuje perpetualne i bezvremenske odjevne komade. Kolekcija je spoj minimalističkog dizajna s decentnim komadima sačinjenih od zemljanih i svijetlih tonova, a posebna pažnja je, kao i uvijek, usmjerena na kvalitetu i izradu te odabir prirodnih i održivih materijala, pa tako u novoj kolekciji možemo pretežito pronaći najfiniji ručno češljani keper te sofisticirani pamučni saten.

Fotografije i kampanja snimljeni su na Istarskom kamenolomu, čije su nam lokacije pružale brojne elemente maštovitosti – od odabira palete boja i razvoja sveukupnog koncepta kolekcije do podloge za stvaranje fascinantne vizualne priče, pod objektivom talentiranog fotografa Borne Hojsaka. Zašto kamenolom? Kamen znači trajnost, izražajnost, kvalitetu, vizualnu dojmljivost te trendovsku vječnost, a to je upravo ono čemu naš dizajn i produkcija teže.

Konceptualiziranjem i razradom nenametljivih, a opet stilski usklađenih komada, od kojih svaki nosi jedno od internacionalnih ženskih imena koje znače „kamen/stijena,“ osmislile smo sezonsku kolekciju koja nositeljicama pruža priliku da izađu izvan okvira unutar kojih se vide u svojoj svakodnevici, istovremeno njegujući bezvremenski minimalizam i ženstvenost.

Posebnu pažnju privlače „statement“ baloneri NELL i JETTA, nekonvencionalnih krojeva, a kolekciju kompletiraju i košulje TINNA i MEENA, obostrani prsluk HALLE, hlače PEETU, tunika VALLA te haljine GEMMA i TERRA koji zajedno tvore divne odjevne kombinacije, osmišljene da probude odvažnost i samopouzdanje kod svake žene.

Više

Trendovi

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču...

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Fashion report

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog...

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.