Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Bijeg od rutine i čokolada!

Čokolada hrani i obnavlja kožu, poboljšava njezinu elastičnost i zategnutost.

Mnogo je razloga zbog kojih Terme Olimia privlače hedoniste, no titula najboljeg wellness centra u Sloveniji, koju godinama ponosno nosi Wellness Orhidelia, definitivno je najbolji mamac za buđenje strasti i bijeg od rutine.

Ovaj ljubavni recept ima tri sastojka: cjelodnevno opuštanje u wellnessu inspiriranom crnom orhidejom, oblog u parnoj sauni i jedinstvenu masažu Amala za parove. Kod ove masaže terapeuti masiraju čitavo tijelo, a posebna pozornost posvećuje se stopalima, dlanovima i licu. Teško je odoljeti ovakvom scenariju, zar ne?!

Sauna i ležanje u oblaku

Podvodna glazba, svjetlosna špilja u kojoj sa stropa pada vodeni tuš nalik na topli tropski pljusak, predivna arhitektura bazena…, a poseban, ljubičasti dekor, dodatno je tu da uravnoteži um i emocije. Već i sam boravak u Wellnessu Orhidelia ima terapeutski učinak. Ležaje u oblaku, posebnoj sobi s vodenim krevetima i pomno kreirani programi u tematskim saunama, tu su da vas potpuno opuste. Tažite li dodatnu motivaciju, možda biste trebali znati da se u 50 minuta boravka u saunama potroši od 900 do čak 2400 kalorija.

Čokoladni oblozi

Učinak čokolade na kožu je fantastičan! Čokolada hrani i obnavlja kožu, poboljšava njezinu elastičnost i zategnutost. Čokoladni oblozi, kojima se možete prepustiti tijekom 40-minutnog rituala u Wellnessu Orhidelia, imat će i antiaging učinak. Još kad znamo da je čokolada snažan afrodizijak, jedno je sigurno – ljubav ovdje neće biti na kušnji.

Više o ostalim ponudama i doživljajima Terma Olimia saznajte OVDJE.

Više

Putovanja

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije.

Budi fit

Svjesnost o vlastitim potrebama nova je životna mantra koja nas je dovela do promjena u načinu opuštanja

Zanimljivosti

“Neka nježnost priča” je najnovija kampanja poznatog brenda Milka, koji novim, originalnim pakiranjima nadaleko poznate čokolade s alpskim mlijekom želi ispričati priču nježnosti.

Gastronomija

Recept za ovu tortu izuzetno je jednostavan, a za pripremu je dovoljno desetak minuta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.