Darujemo s.Oliver Black Label Eau Légère

Roza i siva su nove crna i bijela! Ova omiljena i moderna kombinacija boja s.Oliver Black Label Eau Légère toaletne vode za žene unosi dašak osvježenja u elegantni poslovni svijet. Njegovan i samouvjeren stil zaokružuje dozom elegancije, a istovremeno donosi svjež miris. Usprkos energiji i snažnim notama, ovaj miris za žene uspijeva sačuvati svoju modernu i jednostavnu eleganciju. s.Oliver Eau Légère uzbudljiv je nastavak linije Black Label.

Svježi mirisi ističu njegovan, samosvjestan stil. Unatoč energiji i snažnim akordima, mirisi uspijevaju zadržati modernu i jednostavnu eleganciju, i to oslanjajući se na uspješni miris s.Oliver Black Label koji ležerno i vrlo profinjeno uvijek i posvuda ostavlja trajni dojam.

Povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava 8. ožujka svake godine, darujemo jednu čitateljicu. Tog dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Prvi Dan žena je obilježen 8. ožujka 1909. u SAD-u deklaracijom koju je donijela Socijalistička partija Amerike. Između ostalih važnih povijesnih događaja, njime se obilježava i požar u tvornici Triangle Shirtwaist u New Yorku 1911. godine kada je poginulo preko 140 žena.

Povodom

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite#She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 5. ožujka točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.