Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Bipa i Melem podržavaju i njeguju #nepobjedive

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura.

Bipa je prepoznata po svojoj ružičastoj boji i kampanji #nepobjedive, koja promovira osnaživanje žena, pomicanje granica, ostvarivanje svog punog potencijala, dok je Melem prepoznat po svojim jedinstvenim, njegujućim proizvodima koji se nalaze u svakom džepu, autu, torbici ili ladici jer trenutno njeguju i umiruju te pružaju osjećaj olakšanja… Kad se spoje oba brenda i inicijativa #nepobjedive, nastaje čarobna kolekcija simboličnog imena Melem LOVES Women.

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura. Tako balzam za usne, bogata krema za njegu suhe kože, ali i krema za ruke, osvježavajući gel za tuširanje, losion za tijelo i deo roll-on, svojim šarmantnim, cvjetnim mirisom donose ružičaste misli i nadahnjuju svaku ženu da neustrašivo gleda i korača kroz život.

“Želimo inspirirati i ohrabriti, prvenstveno sve žene, ali i sve ostale, da pronađu svoje pravo „ja“, da se ne stavljaju u okvire koje im društvo nameće i da ostanu (ili postanu) svoji. Da nastave sanjati, jer to je jedini način da ostvare svoje snove. Da brinu o sebi, jer samo tako mogu brinuti i o drugima. Da ostvare svoj puni potencijal, da kažu zbogom propuštenim prilikama”, poručuju iz Bipe.

Ženski tim Melema je prepoznao #nepobjedive vrijednosti i kreirao nježnu, romantičnu, a opet snažnu, jedinstvenu i uočljivu kolekciju koja se naslanja na komunikacijske poruke i vrijednosti koje Bipa promiče. “Melem podržava #nepobjedive žene, njihove ideje, odvažnost, snagu, lukavost i spretnost, sve atribute koji se ocrtavaju i u svim našim proizvodima jer većinu Melem tima čine upravo takve, #nepobjedive žene”, poručuju iz Melema.

Razigrana kolekcija ujedno ima i društveno odgovornu ulogu. Od svakog prodanog Melem LOVES Women proizvoda, Melem i Bipa odvajaju 50 centi u fond #nepobjedive. Natječaj za prijavu projekata za donaciju bit će otvoren u studenom, a preduvjet će biti da za isti aplicira žena te da donirana sredstva unaprjeđuju okruženje u kojem žive i rade #nepobjedive žene. Više informacija o inicijativi bit će priopćeno na službenim mrežnim stranicama Bipe i Melema početkom studenog.

Melem LOVES Women kolekciju ekskluzivno potražite u svim Bipa trgovinama.

Više

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Beauty report

Djecu posebno privlače zabavne ambalaže, ali pritom ne znaju što se u njima krije, a u pitanju mogu biti jake kiseline poput retinola.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.