Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Biramo najbolje street art djelo! I vi možete sudjelovati

Pravo je vrijeme da napravimo presjek ulične umjetnosti u glavnom gradu i krenemo u izbor najboljeg kvartovskog graffiti i/ili street art djela.

Hrvatska je prijestolnica posljednjih godina jako živnula po pitanju street art scene i umjetničkih intervencija na javnim površinama. Sve se više poznatih brendova odlučuje za suradnju s uličnim umjetnicima, pa se time i vizura Grada Zagreba te njegovih kvartova polako mijenja.

Stoga je pravo vrijeme da napravimo presjek ulične umjetnosti u glavnom gradu i krenemo u izbor najboljeg kvartovskog graffiti i/ili street art djela.

Cilj nam je da i vi, građani Zagreba, aktivno šaljete i vlastite prijedloge (fotografije) uličnih djela koje ste sami slikali u svojim gradskim četvrtima te se tako uključite u izbor i glasanje za Najbolje street art djelo.

Šaljite nam svoje prijedloge grafita i murala

Svoje prijedloge (fotografije) grafita i murala koje ste vidjeli i slikali u svojim gradskim četvrtima šaljite OVDJE.

Kroz fotogalerije iz svih gradskih četvrti (kvartova) u Zagrebu prikazujemo djela raznih uličnih umjetnika. Svaki će kvart imati svoju fotogaleriju radova te možete glasati za ono djelo koje vam je najbolje.

Stručni će žiri potom izabrati najbolje graffiti & street art djelo iz svakoga kvarta koje ulazi u završni izbor za “Najbolje street art djelo u Zagrebu”. Proglašenje onog najboljeg simbolično će biti na Dan Grada Zagreba 31. svibnja 2023.

Dajte svoj glas najboljem street art djelu u Zagrebu! Posjetite fotogaleriju i izaberite svog favorita na ovom LINKU.

Više

Zanimljivosti

Smješten uz Jarunsko jezero, Chic Bar&More zrači toplinom i ugodom i neizbježno privlači prolaznike na Jarunu.

Zanimljivosti

Od 29. studenoga do 7. siječnja, najpoznatija i najljepša šetnica okružena visokim, gordim platanama, ugostit će ugostitelje i male obrtnike, koji će tom prelijepom...

Zanimljivosti

U suradnji sa SelectBox poklon paketima letjeli smo iznad metropole. Novi partner osim Zagreba pruža letove diljem Lijepe naše, tako da požuri i pokloni...

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.