Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Biserne kolekcije Zlatarne Celje za nezaboravno ljeto

Nastanak bisera je dugo bio nepoznanica pa o njima razvijane brojne legende.

Biseri simboliziraju ono najljepše u nama. Svojim skromnim nastankom, kada se kao čudo prirode iz zrnca pijeska pretvore u dragulje, simboliziraju čisto srce i istinske životne vrijednosti. Kao poklon iz Zlatarne Celje prenose poruke ljubavi, bezvremenske ljepote i profinjenosti.

Nastanak bisera je dugo bio nepoznanica pa o njima razvijane brojne legende. Tako su biseri smatrani Božjim darom, Mjesečevom rosom ili suzama anđela.

Biseri se smatraju nositeljima sreće, čuvarima od neprijatelja i simbolima ljubavi i snage. Ljepota jedne od najljepših kreacija prirode ugrađena je u zlatni nakit Zlatarne Celje.

Među brojnim bisernim kolekcijama Zlatarne Celje izdvajamo prijedloge za nezaboravno ljeto.

Prsten s Tahiti biserom: ljepota crnog bisera koji se može pronaći samo u južnim morima uokvirena je dijamantima koji naglašavaju zadivljujuću eleganciju bisera. Prsten je dostupan u zagrebačkoj poslovnici Zlatarne Celje u Vlaškoj 8.

Romantic Pearl naušnice: bijeli slatkovodni biser koji je također upotpunjen dijamantima za prigode u kojima je potrebna nepogrešiva elegancija. U kolekciji su prsten te dvije ogrlice sa slatkovodnim biserom.

Biserna ogrlica: ogrlica s bijelim ili žutim zlatom i bijelim slatkovodnim biserima. Kako bi biseri što dulje zadržali svoju ljepotu i nježnost više savjeta o održavanju zatražite u poslovnicama Zlatarne Celje.

Prsten s bijelim slatkovodnim biserom: uz unikatan dizajn ovog prstena nije potreban drugi nakit. Istaknut će profinjenost i nepogrešiv stil ne samo u ljetnim danima, nego i u svim posebnim prigodama.

Više informacija o bisernim kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Ne propustite

Dizajn

Novu zlatnu kolekciju Phantasy Butterfly krasi leptir, simbol ljubavi, proljeća, lakoće življenja - i Valentinova.

Dizajn

Kolekcija The Golden Sea inspiraciju crpi iz zlatnog pijeska i zelenoplavih valova.

Dizajn

Žuto ili bijelo zlato klasičnog ili modernog dizajna – jedno je sigurno: u vjenčane kolekcije Zlatarne Celje zaljubit ćete se na prvi pogled!

Dizajn

Vrhunske srebrne kolekcije Zlatarne Celje možete potražiti u poslovnicama diljem Hrvatske

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.