Bit ćete očarani mokrom erotikom da će vam ponestati tople vode!

Sigurno ste se pitali: “Kako elektronički uređaj može biti vodootporan kada ima izložen priključak za punjenje?” spremili smo odgovore za sve vas koji postavljate takva pitanja.

Svi poboljšani LELO proizvodi imaju vakuumski zatvorene otvore za punjenje, pri čemu je komora u kojoj se nalazi njihova utičnica, tijekom punjenja potpuno zaštićena te štiti bateriju, sklopove, procesor i motor unutar vaše igračke. To znači da možete bezbrižno uživati u svojim omiljenim igračkama, bilo da se radi o SONI, Sorayi, Hugu ili masažeru za parove.

Kao i kod svakog proizvoda, testiranje vodootpornosti uključuje testiranje sposobnosti proizvoda dok su pod vodom – vrijeme rada, razinu glasnoće, dubinu, temperaturu itd. Nepotrebno je spomenuti da su proizvodi prošli testiranja s odličnim rezultatima!

Dakle, pravo pitanje ovdje je: zašto vam je uopće potrebna vodootporna igračka? Postoji puno razloga za stimulaciju klitorisa u kadi ili tušu, pogotovo ako ste zainteresirani za zanimljive promjene! Oslobađanje od ograničenja klasične masturbacije može vam otvoriti nove perspektive i otkriti potpuno drugačije senzacije. Na primjer, pod tušem možete istražiti stajaće  položaje koji koriste benefite gravitacije i pomažu vam pri postizanju većeg protoka i intenziteta krvi u svoje genitalije ta tako povećavaju snagu orgazma! Također možete eksperimentirati s dodavanjem senzacija poput temperature vode u kadi ili sve začiniti skliskim i seksi pranjem tijela.

Zapamtite, lubrikant je dobro došao i pod tušem! Također, masažeri prostate i prstenovi za penis također su potpuno vodootporni.