Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Black Friday u Poliklinici Medikol i Medivia Centru

Svi prethodno navedeni popusti vrijede za uplate u cijelosti isključivo do petka, 4. 12. 2020.

Magnetska rezonancija kralježnice na uređaju MR 3Tesla – 30% popusta

U ZAGREBU I SPLITU

Popust se odnosi na svaki segment kralježnice (vratni, prsni, slabinski) i obračunava se zasebno. Umjesto 2.000 kuna, cijena jednog segmenta kralježnice iznosi 1.400 kuna. Snimanje se odvija na MR uređaju jakosti 3Tesle u Poliklinikama Medikol u Zagrebu i Splitu. Popust se ne odnosi na kontrastno sredstvo, ukoliko je isto potrebno.

Ginekološka obrada – 30% popusta

Ginekološki pregled, PAPA test i ultrazvuk umjesto 750 kuna sada 525 kuna u Zagrebu.

Pregled specijaliste kardiologa s EKG-om – 30% popusta

Prevencija, pravovremena dijagnostika i adekvatno liječenje su iznimno važne za bolesti srca i krvnih žila. Umjesto 400 kuna, cijena pregleda specijaliste kardiologa s uključenim EKG-om iznosi 280kn     u Zagrebu i Čakovcu .

Pregled specijaliste interniste – 30% popusta

Teško vam je doći do liječnika opće prakse? Umjesto 350 kuna, cijena općeg specijalističkog pregleda interniste iznosi 245 kuna u Zagrebu i Čakovcu .

POPUSTI U MEDIVIA CENTRU

U ZAGREBU I ČAKOVCU:

Neinvazivni tretmani oblikovanja tijela Zerona laserom – 30% popusta

Zerona/verju laserom se postižu značajni rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice. Cijena ovisi o broju tretmana, ali na sveukupan broj ugovorenih tretmana ostvaruje se 30% popusta.

Limfna drenaža (aparativna presoterapija) – paket od 5 tretmana – 30% popusta

Tretman za uklanjanje celulita i rješavanje problema otečenih nogu. Izbacivanje suviška vode iz organizma, a također djeluje i na gubitak tjelesne mase. Umjesto 1.250 kuna, sada 875 kuna.

Vacusport – paket od 5 tretmana – 30% popusta

Tretman za uklanjanje celulita, učvršćivanje vezivnog tkiva, poboljšanje tonusa kože te izbacivanje suvišnih toksina. Umjesto 1.500 kuna sada je cijena 1.050 kuna.

Body Wrapping (thermo ogrtač) – paket od 5 tretmana – 30% popusta

Tretman za detoksikaciju organizma, ubrzanje cirkulacije i razgradnju tvrdokornih masnih naslaga, a ujedno pozitivno utječe na sintezu kolagena i elastina. Umjesto 1.250 kuna sada je cijena 875 kuna.

Programi mršavljenja – 40% popusta na različite programe VEĆ OD 1.687,50kn

Uključeni nadzor liječnika opće medicine, magistra nutricionizma koja izrađuje individualiziranu dijetoterapiju, kondicijski treninzi uz stručne kineziologe i neinvazivna aparativna i manualna terapija oblikovanja tijela čime se smanjuju centimetri s kritičnih mjesta i pospješuje gubitak kilograma.

Nutricionistička savjetovanja i plan prehrane – paket od 5 dolazaka – 30% popusta

Pet nutricionističkih savjetovanja kroz koje se, na temelju antopometrijskog mjerenja i individualnog pristupa svakom pacijentu izrađuje plan i program  prehrane, te kontrolira postizanje rezultata kroz  3 mjeseca. Umjesto 700 kuna, sada 490 kuna.

Lunula laser za liječenje gljivičnog oboljenja noktiju – 30% popusta

Bezbolna i efikasna terapija hladnim laserom za liječenje gljivičnog oboljenja noktiju.
Popust uključuje četiri tretmana, kontrole i praćenja liječnika kroz šest mjeseci za nokte:

  • oba stopalaumjesto 3.000 kuna sada 2.100 kuna.
  • jedno stopaloumjesto 2.000 kuna sada 1.400 kuna.

PODACI ZA UPLATU:

Svi prethodno navedeni popusti vrijede za uplate u cijelosti isključivo do petka, 4. 12. 2020. godine (bez obzira na način plaćanja). Rok iskoristivosti/početka korištenja tretmana je do kraja godine, 31. 12. 2020. godine. Popusti se ne zbrajaju međusobno s ostalim popustima i pogodnostima.

POLIKLINIKA MEDIKOL MEDIVIA CENTAR
IBAN: HR9324020061100573934 HR1724020061100632823
OPIS PLAĆANJA: kod poziva na broj staviti 00, a u opisu navesti: vrstu usluge , ime/prezime pacijenta te navesti lokaciju ZAGREB/SPLIT/ČAKOVEC. Uplatu možete izvršiti i osobno na bilo kojoj od naših lokacija.
POTVRDU O UPLATI POSLATI NA: [email protected] [email protected]
KONTAKT PODACI: [email protected] [email protected]

 

Ne propustite

Zanimljivosti

Modna platforma GLAMI.hr provela je još jedno istraživanje kojim otkriva kakva su razmišljanja hrvatskih potrošača o kupovini modnih komada odjeće i obuće nadolazećeg Black...

Fashion report

Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove.

Beauty report

FOREO je za ovaj Majčin dan pripremio odlične ponude u kojima će kultni skincare gadgeti od 28. travnja do 8. svibnja biti sniženi do...

Brinimo jedna o drugoj

Kako bismo riješili problem proširenih vena prvi korak je pregled kod liječnika koji se bavi  proširenim venama te ultrazvučni (UZV) pregled venske cirkulacije nogu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.