Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Body Splashes za dodatni užitak!

U skladu s početkom proljeća, popularni mirisni brend Betty Barclay Fragrances proširuje svoju ponudu s Body Splashes s njihovim najpopularnijim parfemima Betty Barclay Tender Blossom i Betty Barclay Wild Flower.

Oni su savršen dodatak omiljenom mirisu: Body Splashes! S osvježavajućim i umirujućim učinkom te laganim cvjetno-voćnim mirisom, Body Splashes su posebno popularni tijekom toplih ljetnih dana kako bi pojačali omiljeni miris i pružili dodatan užitak u svakodnevici!

U skladu s početkom proljeća, popularni mirisni brend Betty Barclay Fragrances proširuje svoju ponudu s Body Splashes s njihovim najpopularnijim parfemima Betty Barclay Tender Blossom i Betty Barclay Wild Flower.

Body Splashes su od sada dostupni i idealni su za trend “slojevitog parfumiranja”.

Čarobna ženstvenost s Betty Barclay Fragrances

Šarmantni sastavi mirisa koji naglašavaju osobnost samouvjerenih žena – za to stoji Betty Barclay Fragrances. Prirodna ženstvenost koju svaki od mirisa ističe čini ih popularnim pratiteljima u svakodnevici moderne žene. Body splashevi dolaze za dvije popularne serije mirisa:

Betty Barclay Wild Flower – Body Splash

Divlje cvjetne note spajaju se s nježno mirisnim notama ljeta u jedinstvenu kompoziciju: Betty Barclay Wild Flower kombinira neusporedivu voćnost i široko cvjetno polje s nježnim i senzualnim notama.

Betty Barclay Tender Blossom – Body Splash

Na prvi miris voćno-vitalan, svjež i istovremeno nježan, a zatim Betty Barclay Tender Blossom prelazi u eleganciju božura, magnolije i frezije u čarobni svijet nježnih cvjetova, da bi na kraju tajanstveno-romantično završio s senzualnim drvenim notama.


Darujemo tri čitateljice.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 28. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

  • Mateja Vrkić
  • Stela Dumić
  • Rina Eškinja

Ne propustite

Beauty report

Betty Barclay TENDER BLOSSOM romantični je miris koji odgovara najljepšem godišnjem dobu i koji hvata nježno cvijeće, miris poput samog proljeća.

Beauty report

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim...

Trendovi

Novi, razigrani ženski miris Betty Barclay budi čežnju koja samo čeka da konačno bude puštena.

Fashion report

Iako bi svaki dan trebalo davati ljubav, Majčin dan vas podsjeća da voljenim osobama pokonite dužnu pažnju i poštovanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.