Boje ljeta – tamnoplava, bijela i crvena…

Naći odgovarajući poklon za muškarca nije baš uvijek jednostavno, ali ono što će vam uvelike skratiti muke jest svrstati ga u odgovarajuću kategoriju prema njegovoj osobnosti. Kako god, nećete pogriješiti ako odaberete TOMMY JEANS kolekciju!

Liniju karakteriziraju tamnoplava, bijela i crvena boja koje slave autentičnost brenda. Održivi materijali poput reciklirajućeg prediva i organskog pamuka čine ovu kolekciju udobnom, a istovremeno predstavljaju i smjer brenda u budućnosti.

U najnovijoj kolekciji za muškarce možete pronaći klasične T-shirt majice u bijeloj, sivoj i tamnoplavoj boji od organskog pamuka. Ljubitelji polo majica i ovaj put pronaći će ključne statement komade za sebe. U ponudi obuće možete pronaći jednostavne, ali cool japanke od reciklirajućeg, udobnog materijala. Za hladnije večeri tu su majice dugih rukava i vodootporne sportske jakne modernog stila koje jamče fleksibilnost pri samom kretanju.

Sve novosti o TOMMY JEANS kolekciji potražite u najbližem Tommy Hilfiger store-u ili na web stranici www.fashionandfriends.hr