Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Borba protiv onečišćenja uvijek je dobra ideja!

KLORANE ritual s vodenom metvicom sastoji se od tri koraka koji donose temeljito, ali nježno čišćenje i hlađenje vlasišta te svježinu i prozračnost kosi.

Onečišćenje je jedna od prvih asocijacija na život u gradu i ima negativan utjecaj na sve aspekte života, pa tako i na izgled i zdravlje naše kose i vlasišta. Svakodnevna izloženost zagađenom zraku, finoj prašini, ispušnim plinovima i dimu cigareta čini vlasište prljavim i ugušenim, neugodnog mirisa, a kosu teškom, beživotnom i bez sjaja. Dugoročne posljedice su još teže, budući da se ubrzava pojava sijedih vlasi te ispadanje kose.

Stručnjaci Laboratorija KLORANE u svom radu posvećeni su upravo njezi kose i vlasišta, u čemu se pouzdaju u snagu biljaka. Stoga ne čudi da su u svojoj liniji  biorazgradivih i prirodno formuliranih proizvoda za borbu protiv posljedica onečišćenja koristili baš vodenu metvicu, jedinstvenu biljku dokazanih pročišćavajućih i detoksikacijskih svojstva.

KLORANE ritual s vodenom metvicom sastoji se od tri koraka koji donose temeljito, ali nježno čišćenje i hlađenje vlasišta te svježinu i prozračnost kosi.

KLORANE, eko prijateljski brend

KLORANE kao dermokozmetički brend počiva na snazi biljaka, ali to ne znači da je odnos ovog brenda i prirode jednosmjeran. Naime, uz KLORANE brend usko je vezana KLORANE botanička fondacija, posvećena očuvanju i promicanju svjetske biljne baštine, koja već 25 godina kultivira biljke, ali njeguje i strast prema botanici.

S ciljem zaštite ekosustava Nacionalnog parka Cévennes, KLORANE botanička fondacija pomaže pročistiti tamošnje zagađene rijeke i izvore putem procesa fitoremedijacije i dekontaminacije uz pomoć biljaka. Tako su uzvodno postavljeni filtracijski stupovi s prahom korijena vodene metvice, dok su uz riječne obale posađene biljke vodene metvice. Nakon nekoliko mjeseci uzorci  vode nizvodno pokazali su 17 puta manje zagađenje.

Vodenu metvicu KLORANE uzgaja na vlastitoj zemlji u jugozapadnoj Francuskoj, poštujući principe organskog uzgoja, dok se ekstrakcija vrši po principima zelene kemije koja jamči dobivanje čistog soka svježih biljaka.

Jedinstvena suradnja KLORANE botaničke fondacije i Škole o okolišu Sveučilišta Tsinghua u Kini dokazala je iznimna svojstva vodene metvice protiv onečišćenja.

KLORANE ritual protiv onečišćenja u tri koraka

Korak 1: Temeljito operite kosu

Za početak pažljivo operite svoje vlasište i kosu koristeći Klorane detoksikacijski šampon s vodenom metvicom koji poštuje ravnotežu vlasišta osjetljivog od posljedica onečišćenja. Ako mislite da će češće pranje kose samo po sebi eliminirati negativne utjecaje zagađenja – razmislite još jednom. Odolite napasti prečestog pranja kose jer će te na taj način poštedjeti vašu kosu oštećenja, a uštedjet ćete vrijeme i vodu, dva najdragocjenija resursa današnjice.

Korak 2: Zaštitite kosu

Zaštitite kosu od vanjskih agresija Klorane zaštitnim balzamom s vodenom metvicom koji će štititi vašu kosu od nečistoća i istodobno je razmrsiti.

 Korak 3:

U svakom trenutku neutralizirajte neugodne mirise na kosi, nastale uslijed onečišćenja zraka (smog), kuhanja (pare) i pušenja (dim cigareta), primjenom Klorane pročišćavajućeg mista s vodenom metvicom.

KLORANE preporučuje dobre navike

#Češljanjem do čistoće

Jednako kao što dobar čistač uklanja toksine koji se tijekom dana akumuliraju na koži, tako će i nježno, ali temeljito češljanje prozračiti vašu kosu i ukloniti nakupljene nečistoće.

#Frizure koje štite kosu

Za šetnje, vožnje biciklom i neformalne sastanke birajte zaštitnički formirane frizure! Kada ste u pokretu, nakon nanošenja tretmana zavežite kosu. Ili nosite kapu ili šešir – i uskoro bi mogli postati vaši najbolji prijatelji.

KLORANE linija s vodenom metvicom sastoji se od tri proizvoda biorazgradivih1 i prirodnih2 formula.

  • Klorane detoksikacijski šampon s vodenom metvicom (200 ml): 74,98 kn
  • Klorane zaštitni balzam s vodenom metvicom (150 ml): 95,80 kn
  • Klorane pročišćavajući mist s vodenom metvicom (100 ml): 128,49 kn

1 biorazgradive formule proizvoda koji se ispiru

2 formule proizvoda za njegu kose s 95 % sastojaka prirodnog podrijetla

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite objavu, tagirajte frendice, neka nam se i one pridruže…
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 28. ožujka točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ana Petra Kovač

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Za vas smo istražili što sve trebate znati o pravilnoj upotrebi balzama i maski za kosu nakon ljetnih oštećenja.

Beauty report

Herbal Essences poziva vas i vašu kosu da uživate u luksuznom iskustvu jer nova kolekcija za njegu kose s neodoljivim mirisima hrani kosu i...

Beauty report

Renomirani salon Evelin, od nedavno se nalazi na novoj i atraktivnijoj lokaciji, konkretnije u zagrebačkoj Ilici 128.

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.