Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Božićna MBL bajka

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i hrvatskog brenda Magical Book Lab, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt „Radosnica“.

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i hrvatskog brenda Magical Book Lab, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt „Radosnica“. Ideja je potakla od kreativnog MBL tima čija je želja bila izraditi posebnu viziju Radosnice za štićenike Doma koju bi za njih vrijedno ispunjavale njihove tete i time im kreirale najljepšu uspomenu na životni period boravka s njima u Domu.

Nakon niza sati predanog rada, posveta koje su za djecu srcem ispisale tete iz Nazorove i dizajna kojeg su volonterski odradili kreativci iz Magical Book Lab-a, u studenom je završena i tiskana cijela naklada Radosnica kojom će za Božić iznenaditi svu djecu štićenike Doma, a zatim se i nastaviti pripremati prema potrebama Dječjeg doma Zagreb.

Originalni božićni pokloni

Osim ovog plemenitog božićnog iznenađenja kojim su željeli unijeti malo čarolije u živote onih kojima je to najpotrebnije, Magical Book Lab tim pripremio je i bogatu božićnu ponudu unikatnih personaliziranih foto knjiga, za sve vas koji ste u potrazi za originalnim poklonom kojeg ćete ove godine pokloniti ispod božićne jelke.

Pripremite svoje omiljene fotografije i odaberite format kojima želite iznenaditi svoje bližnje. Bilo da se radi o Foto knjizi, Radosnici za bebe, Rokovnicima i Planerima razne tematike, Foto harmonici ili WoodyART Kalendaru, personalizacijom ćete kreirati poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kako nastaju ovi originalni foto pokloni

U fotoknjigu koju odaberete, Magical Book Lab tim unijet će fotografije i prema vašoj ih želji upotpuniti citatima, porukama, uspomenama, mjestom za poljubac, skrivenim tajnama… Inovativnim dodatkom multimedijalnog sadržaja (uključivanjem videozapisa putem QR kodova), u vašoj će personaliziranoj foto knjizi uspomene uistinu oživjeti i time oduševiti svakog koga darivate.  Ove unikatne foto knjige posebnim čine i baršunaste korice ukrašene tekstom kojeg sami odabirete i to u tehnici sjajnog zlatotiska kojeg vam poklanja MBL tim.

Originalan poklon za svakoga

Ovih blagdana iznenadite bake i djedove, ponosne nove roditelje, kumove, kolege i poslovne partnere, prijatelje, svoje ljubavi i vama drage osobe poklonom koji je jedinstven i osoban u svakom pogledu. Unesite malo blagdanske čarolije u svoje i živote vaših najbližih. Jer poklon ne mora biti niti skup niti velik. Važno je jedino da je od srca.

***

Od noviteta u ponudi kreativnog MBL tima pronaći ćete kolekciju maštovitih Planera koju čine: Wedding Planner, Planer za vjenčanu kumu, Planer Trudnoće, Personalizirana Kuharica i ClockME Planer sa satnicom, kao i veseli Pet Book ili personalizirane knjige za učitelje i vrtićke tete.

Više o cjelokupnoj ponudi personaliziranih božićnih poklona Magical Book Lab-a saznajte putem linka: https://www.magicbooklab.com/bozicni-pokloni/

(Zbog velikog broja izrada, narudžbe s rokom isporuke do Božića zaprimaju se do 30.11.2022. kako bi svi pokloni na vrijeme pristigli ispod bora.)


Darujemo jednu čitateljicu rokovnikom.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 25. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ljerka Pižeta

Ne propustite

Zanimljivosti

Blagdani su pred vratima, a vi još nemate ideje za poklone?

Dizajn

U potrazi ste za poklonom za osobu koja vam je posebna? Želite pokloniti nešto novo i drugačije.

Dizajn

U njegovoj kreaciji sudjeluju čarobnjaci iz Magical Book Laba čije je velika želja pomoći vam u širenju sreće, radosti i ljubavi. Jer poklon koji...

Dobar posao

Čarobnjaci iz Magical Book Laba vole reći da postoji. Da su za vas kreirali personaliziran i originalan poklon koji mami osmijehe, širi ljubav i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.