Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Božićna Ženska priča s Doris Pinčić i Ivanom Plechinger

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u ponedjeljak 12. prosinca 2016. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Za sve željne inpirativnih priča poznatih ženskih lica sprema se božićno izdanje Ženske priče. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u božićnom ruhu humanitarne Ženske priče, u ponedjeljak, 12. prosinca, ugostit će radijske kolegice, glumicu Doris Pinčić Rogoznica te glazbenicu Ivanu Plechinger. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Poznate gošće nove Ženske priče pričat će o aktualnim projektima kojima su zaposlene; Doris utjelovljenjem moderne Snjeguljice u komediji “I živjele su sretno…?”, aktualnoj predstavi Scene Gorica o Trnoružičinoj djevojačkoj večeri, odnosno suvremenom ženskom pogledu na brak, dok je Ivana angažirana predstavljanjem svoje izvrsno prihvaćene knjige o radosti života: “Ono što ostaje samo ljubav je”. Doris i Ivana dijele ljubav prema radijskom voditeljstvu i još poneka poslovna iskustva i životne radosti koje će otkriti posjetiteljicama kluba Opera, kao i male tajne života mama pod reflektorima.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u ponedjeljak 12. prosinca 2016. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Doris Pinčić Rogoznica hrvatska je televizijska, filmska i kazališna glumica te voditeljica na Narodnom radiju i RTL-u. Rođena je u Zadru, a završila je Akademiju glume i lutkarstva u Osijeku. Godine 2011. zaigrala je lik protagonistice serije Larin izbor, a po ulozi omiljene Lare publika je i dalje najradije pamti. Igrala je i u televizijskim serijama Vatre ivanjske i Horvatovi,  a publika ju rado prati i u ulozi voditeljice RTL-ovih projekata “Tri, dva, jedan – kuhaj” i “Zvjezdice”.

Ivana Plechinger hrvatska je pjevačica, televizijska i radijska voditeljica i spisateljica. Pjevačku karijeru započela je u grupi Funny Hill, odakle se otisnula u samostalnu karijeru koja je urodila dvama albumima. Diplomirala je na Muzičkoj akademiji, a usporedo s pjevanjem i skladanjem, teče njezina osmogodišnja suradnja sa HRT-om, gdje vodi dječju emisiju Hugo. Nakon gašenja projekta prelazi na RTL, na radiju vodi emisiju Kvazi kviz te se još jednom osamostaljuje, ovaj put objedinivši glazbu, pedagogiju i zabavu i otvara dječju rođendaonicu. Zadnje 4 godine radi na Narodnom radiju, a autorica je i knjige “Ono što ostaje samo ljubav je”.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče s dvije iznimne žene i uz sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 099/758-9934

Više

Zanimljivosti

Ovogodišnja, druga po redu, Ženska priča sinoć je rasprodala Sax! Iako inače prevladava ženska publika, ovog puta to nije bio slučaj.

Zanimljivosti

U novoj sezoni Ženske priče Marijana Perinić u SAX!-u je ugostila svoje prve ovogodišnje goste. Tema prve epizode u novoj godini bila je „Na...

Zanimljivosti

Sinoć je voditeljica, komičarka i spisateljica, Marijana Perinić, u trećoj ovosezonskoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča na temu Živi svoju istinu, ugostila psihologinju Maju...

Zanimljivosti

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u drugom ovosezonskom izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2024.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.