Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Božićni editorijal u duhu najljepše baletne bajke

Muzej za umjetnost i obrt ove je godine zaslužan za najvažniju adventsku izložbu u Zagrebu koju svakako morate pogledati, “Orašar – najljepša božićna bajka”.

Muzej za umjetnost i obrt ove je godine zaslužan za najvažniju adventsku izložbu u Zagrebu koju svakako morate pogledati, “Orašar – najljepša božićna bajka”. Bogata ilustracija povijesti proslavljenog baleta na sceni Hrvatskog narodnog kazališta, kao i spektakularni kostimi velikih svjetskih baletnih kuća poput Teatro alla Scala, La Fenice ili Državnog baleta u Berlinu – čine  ovu izložbu nezaobilaznom stanicom zagrebačkog  Adventa.

foto-srecko-budek-2

Zahvaljujući čudesnim artefaktima i bogatom popratnom programu, ona je opravdano sinonim za najljepšu božićnu bajku.

foto-srecko-budek-3

Potaknuta potragom za inspirativnim božićnim pričama, ostvarena je kreativna suradnja MUO, HNK i FREYWILLE, te  na trenutak oživljen prizor iz čarobnog Kraljevstva slatkiša. Gracioznim, baletnim koracima, prelijepa Iva Vitić Gameiro, prva solistica HNK, utjelovila je zanosnu Vilu Šećera.

foto-srecko-budek-15

Interpretiravši emotivnu, plesnu šetnju kroz fantastičan postav Muzeja za umjetnost, zablistala je ukrašena umjetničkim FREYWILLE nakitom. Tako je stvoren upečatljiv editorijal, uhvaćen objektivom Srećka Budeka, a nadahnut  ljepotom stvaralačkog zanosa i najslađim životnim trenucima.

foto-srecko-budek-25

O nastavku najljepše božićne bajke i nagradnom natječaju za posjetitelje izložbe Orašar,  informirajte se na MUO Instagram profilu  ili u FREYWILLE butiku.  Za sada otkrivamo da FREYWILLE i MUO nagrađuju najkreativniju fotografiju s izložbe  vrijednom ogrlicom i FREYWILLE privjeskom iz kolekcije Passionate Russia.

foto-srecko-budek-27

Više

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Zanimljivosti

Prosinac tradicionalno donosi neodoljiva događanja kojima slavimo godinu za nama i dočekujemo novu, a poznato je da krajem godine kina donose svu raskoš blagdanske...

Fashion report

Zaručnički prsten je mnogo više od „još jednog komada  nakita“.

Fashion report

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.