Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Brad Pitt u novom traileru filma “Izgubljeni grad”

Tijekom turneje na kojoj promovira svoju novu knjigu s Alanom, Lorettu otme ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona dovesti do blaga drevnog izgubljenog grada.

Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage (Sandra Bullock) svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom koji se nalazi na koricama knjige Alanom (Channing Tatum), koji je svoj život posvetio utjelovljenju junaka „Dasha“.

Tijekom turneje na kojoj promovira svoju novu knjigu s Alanom, Lorettu otme ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona dovesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj u stvarnom životu, a ne samo na koricama njezinih knjiga, Alan kreće u akciju spašavanja. Malo vjerojatni par, nalazi se u epskoj avanturi života u divljini džungle te će morat surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.Izgubljeni grad režirali su Adam Nee i Aaron Nee po scenariju Orena Uziel, Dane Fox, Adama i Arona Neea, prema priči Setha Gordona. Producenti su Liza Casin, Sandra Bullock i Seth Gordon, dok su ekskluzivni producenti JJ Hook, Dana Fox, Julia Gunn i Margareta Chernin.

U filmu se pojavljuju poznata glumačka imena koju predvode Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang, a najveće iznenađenje je Brad Pitt.

Izgubljeni grad u svim kinima pogledajte u ožujku 2022. godine, u distribuciji Blitza.

Ne propustite

Zanimljivosti

Poznati talijanski brend aparata za kavu u kućanstvu De'Longhi predstavio je nastavak svoje Perfetto kampanje koja ponovno okuplja holivudsku ekipu obilježivši tako cijeli tjedan...

Zanimljivosti

Svi oni koji svoj životni prostor dijele s četveronožnim ukućanima znaju koliko sreće, radosti i ljubavi proizlazi iz maženja i igre s njima.

Gastronomija

De’Longhi s Bradom Pittom otvara novo poglavlje u svijetu aparata za kavu.

Celebrity

Otkako je režirala i snimila film „By the Sea", Angelina Jolie i suprug Brad Pitt, koriste svaku priliku za promociju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.