Brend 47 plasira liniju malih torbica Origami

Brend 47 plasira svoju novu liniju malih torbica Origami, inspiriranih jednostavnošću i čistoćom japanske umjetnosti savijanja papira. Torbice Origami su tako minimalističkog dizajna, te se mogu u potpunosti rasklopiti a bit će dostupne u nekoliko boja.

Torbice Origami su u idealnoj veličini tako da stane sve potrebno za večernji izlazak ili šetnju gradom. Cijelu Origami kampanju je vodila talentirana Zara Hrvatin uz pomoć Luke Radikovića koji je zaslužan za video i fotografiju. Uz torbice Origami, 47 vam prezentira i svoj najprodavaniji model Misha koji se može nositi na 4 načina : kao ruksak, torba na jedno rame, torba na stranu i manja torbica. Ruksak je od vodonepropusnog materijala i prednjice su od kombinacija kože, uglavnom velur i glatka koža. S Misha modelima možete kombinirati remen u boji koja vam odgovara i boje na prednjicama ruksaka. Ruksak je idealan za sve urbane situacije , od svakodnevnih obaveza do večernjih šetnji.

Brend 47 nastao je 2014. godine, a iza njega stoji dizajnerica i vizualna umjetnica Stella Leboš. Tijekom godina rada došlo je do inovacije oblika i korištenja novih materijala pa su tako i ruksaci 47 postali vodonepropusni, prepoznatljivi po nizu oblikovnih detalja i dizajnirani tako da budu nosivi pri svim vremenskim prilikama, odgovarajući tako zahtjevima suvremenog života. Svaka torba proizvodi se ručno, a dizajn se bazira na jednostavnosti i praktičnosti.