Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zdravstveni karton

Briga o zdravlju vašeg mokraćnog sustava

Što sve pogoduje razmnožavanju bakterija u donjem dijelu mokraćnog sustava?

Za vrijeme ljetnih mjeseci veća je vjerojatnost za učestalijim urinarnim infekcijama bilo da su one uzrokovane dugotrajnijim provođenjem vremena u bazenima, moru ili  izbjegavanju odlaska na toalet i zadržavanju mokraće. Sve navedeno pogoduje razmnožavanju bakterija u donjem dijelu mokraćnog sustava.

Kako Vam navedene tegobe ne bi pokvarile godišnji odmor predlažemo Urinal® Aktiv koji kombinacijom visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta europske zlatnice (ljekovite biljke) i vitamina D postiže blagotvoran učinak na mokraćni sustav. Za djecu već od prve godine, trudnice i dojilje preporučujemo Urinal® sirup jer je ukusan, prirodan i učinkovit. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice.

page

Upoznajte liniju  URINAL®  proizvoda

Urinal® Aktiv blagotvoran učinak na mokraćni sustav postiže djelotvornom kombinacijom aktivnih sastojaka: visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta ljetkovite biljke europske zlatnice i vitamina D. U jednoj tableti nalazi se ekstrakt američke brusnice koji odgovara najmanje 423 g ploda brusnice. Ekstrakt europske zlatnice pridonosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava.

Urinal® sirup sadrži 100% prirodnu američku brusnicu uzgojenu u Sjevernoj Americi. Američka brusnica nema podrijetlo genetički modificiranih biljki i sigurna je za svakodnevnu upotrebu. Urinal® sirup rado uzimaju djeca jer je ukusan, a majke ga vole jer je prirodan i učinkovit. Sadrži ekstrakt brusnice NutriCran®. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice.

Urinal® sirup proizveden je prema GMP-ovim standardima koji jamče stabilnost, kvalitetu i sadržaj aktivnih tvari.

Urinal® sirup prikladan je za djecu stariju od godinu dana, mlade i odrasle. Mogu ga slobodno koristiti trudnice i dojilje!

Preporučena MP cijena za Urinal Aktiv tbl. je  57,78 kn, a za Urinal sirup 79,78 kn.

[box style=”0″]

Darujemo  paket koji sadrži  Urinal® Aktivi i Urinal® sirup.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov URINAL
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 5. kolovoza, točno u podne.

Dobitnica Jasmina Sukalić.

[/box]

Više

Seks

Ako ste u životu imali seksualni odnos i sad ga više nemate, onda ste podložniji razočarenju i padu u depresiju, od osoba koje ga...

Savjeti stručnjaka

Origano, ili mravinac je samonikla mediteranska biljka koja slovi kao jedna od najljekovitijih biljaka svijeta.

Savjeti stručnjaka

Svima nam je poznata pšenica kao žitarica, ali malo nas ju pozna kao zelenu povrtnicu, ili kako ju danas popularno nazivaju supernamirnicu, snažnih nutritivnih...

Zdravstveni karton

7 savjeta kako pripremiti tijelo za borbu protiv prehlada.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.