Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Broš koji spašava živote

 Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Danas je Svjetski dan zdravlja! U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da unatoč tome rak dojke ne miruje! Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalistu neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

 

Modni dodatak koji spašava život – broš roza vrpca

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji. Avon je upravo donirao 42.000kn u proizvodima i novčanoj donaciji udruzi Sveta Agata u Glini, tako direktno pomažući onkološlim bolesnicama ovog potresom pogođenog područja.

 

 

Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupnjom novog broša direktno sudjeluješ u Avonovoj sljedećoj donaciji i postaješ dio Avonove humanitarne obitelji.

Misliš da jedan naručen proizvod ne pravi razliku?

Mi mislimo da je baš tvoj presudan! Zato te pozivamo da se uključiš, KUPI I DONIRAJ: https://bit.ly/BrosRozaVrpca

Hvala ti, jer činiš razliku! Svaka kupnja dio je naše borbe protiv raka dojke i  omogućava donacije koje ostvarujemo, ZAJEDNO.

Avon, Broš s roza vrpcom, 35kn

 

Više

Beauty report

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta.

Beauty report

Vitamin C je esencijalni sastojak mlade kože, ali pošto ga naše tijelo ne proizvodi, on se apsorbira iz vanjskih izvora, kao što su hrana...

Savjeti stručnjaka

Značajan napredak pada smrtnosti od raka dojke dijelom je rezultat Nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke ali i sve bolje dijagnostike i liječenja.

Trendovi

Pokrenite svoju igru privlačnosti uz najzavodljiviji i najneodoljiviji miris u Avonovoj Attraction obitelji i stvorite Dan zaljubljenih za pamćenje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.