Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Brza i bezbolna liposukcija postala je svjetski hit

TICKLE liposukcija je najnoviji svjetski trend, a provodi se suvremenim medicinskim uređajem koji radi po principu vibracija.

Iako je ljeto pokucalo na vrata i mislite da do plaže možda više nemate izgleda riješiti se tvrdokornih masnih naslaga na određenim dijelovima tijela, donosimo odlične vijesti iz estetske kirurgije. To je TICKLE liposukcija koja je postala jedan od najtraženijih tretmana u operacijskoj sali za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju Poliklinike Medikol. Tretman sa svojim kirurškim timom izvodi dr. Irijana Rajković koja je ujedno i predavač na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu te educira brojne kirurge iz cijelog svijeta na području estetske medicine i plastične i estetske kirurgije.

TICKLE liposukcija je najnoviji svjetski trend, a provodi se suvremenim medicinskim uređajem koji radi po principu vibracija. To objašnjava kako je nastalo ime samog tretmana koji u prijevodu s engleskog jezika znači škakljanje. Nakon ovog tretmana je najmanje trauma tkiva, modrica i boli, a radi se u lokalnoj anesteziji.

S obzirom na to da je riječ o zahvatu u lokalnoj anesteziji, osoba ne smije biti natašte. Preporučuje se lagana večera noć prije te lagani doručak na sam dan zahvata. Pacijent isti dan odlazi kući pa se također zbog lokalne anestezije sam zahvat puno lakše podnosi, a osobi omogućava brži oporavak te povratak obvezama već sljedeći dan.

U Poliklinici Medikol se liposukcija izvodi na različitim dijelovima tijela: liposukcija vrata i podbratka, nadlaktica, područje trbuha i bokova, područje stražnjice, natkoljenice, unutarnja strana bedara i oko koljena.

TICKLE liposukcija namijenjena je osobama različite životne dobi, ali i tjelesne konstitucije. Preporučuje se osim onima koji žele maknuti masne naslage i onima koji unatoč aktivnom vježbanju i reguliranoj prehrani, na određenim dijelovima tijela imaju masne naslage kojih se nikako ne mogu riješiti.

U Medikolu su, osim liposukcije i drugih estetskih zahvata, među najpopularnijim zahvatima i MEN SHOT tretmani tretiranja erektilne disfunkcije s vlastitim matičnim stanicama i faktorima rasta te tretiranje bolova u koljenima, kuku, ramenu i kralježnici s krvlju obogaćenoj vlastitim matičnim stanicama i faktorima rasta, odnosno najnovijom PRP metodom.

Za više informacija kontaktirajte direktno Polikliniku Medikol pozivom na 091 45 94 700 ili ih možete kontaktirati mailom na [email protected].

 

Više

Savjeti stručnjaka

Klasična kirurgija uporabom operativnog odstranjenja vena, primjenjivana je desetljećima unatrag kao jedina metoda u liječenju proširenih vena.

Savjeti stručnjaka

U medicinsko-biokemijskom laboratoriju Poliklinike Medikol u Zagrebu možete obaviti serološko testiranje kojim će se pokazati imate li u svojoj krvi antitijela IgG na COVID-19/SARS-CoV-2.

Istaknuto

Tijekom proteklih godina u kontinuitetu provodi programe važne za oboljele žene, članove obitelji, zdravstveni sustav i zajednicu kroz projekte prevencije i ranog otkrivanja raka...

Istaknuto

Preduvjet uspješne rehabilitacije pacijenta s bolnim i ograničeno gibljivim ramenom je kvalitetna fizioterapijska procjena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.