Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Brzo i jednostavno do pravih poklona za vaše poslovne partnere

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove, dok se posebna pažnja posvećuje eco friendly proizvodima.

Pred nama je ponovno i to doba godine – vrijeme da se kroz posebno kreirane i pažljivo odabrane poslovne poklone zaokruži još jedno razdoblje uspješne suradnje s Vašim partnerima. Time se šalje poruka o suradnji, radi na reputaciji te poboljšava i unaprjeđuje poslovni odnos, a prema podatcima istraživanja PPAI (The Promotional Product Association International) poslovni pokloni predstavljaju i najučinkovitiji oblik marketinga.[1]

Taj proces oduzima puno vremena, a s obzirom na to da je kraj godine vrijeme kada vlada gužva i vremena je malo, pomaže kada ga možete prepustiti nekom pouzdanom. Tu uskače Premium Box koji ove godine, uz standardnu ponudu, donosi i pregršt noviteta. 

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove, dok se posebna pažnja posvećuje eco friendly proizvodima. Pokloni se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama i budžetu, a od ove godine se individualni poklon paketi mogu kreirati i putem web shopa.

Posebno su ponosni, kako ističu, na jedinstvene Majestic poklon kutije, koje svojim posebnim načinom otvaranja predstavljaju pravo osvježenje na tržištu. Definicija su profinjenosti, stila i elegancije te sigurna karta za odabir VIP poklona koji će se pamtiti. Kutije dolaze u bež  i crnoj boji, a svaka od njih ima poseban baršunasti umetak s četiri vrste pomno osmišljenih setova – Executive, Crystal, Experience i Supreme.

Ako pak niste sigurni što pokloniti i želite „igrati na sigurno“ Premium Box u asortimanu nudi i poklon kartice u ekskluzivnom pakiranju s iznosom po želji. Ovime omogućavaju da odabir poklona u potpunosti prepustite primatelju kartice i tako osigurate poklon bez greške.

Sastavi svoj paket

Najveći novitet ove godine je svakako potpuno novi doživljaj samog kreiranja poklon paketa, unikatan na hrvatskom tržištu. Riječ je o „Sastavi svoj paket“ konfiguratoru integriranom u web stranicu www.premium-box.hr, koji omogućava osmišljavanje poklon paketa s proizvodima po izboru gdje god da se nalazili. Vrlo jednostavno možete u nekoliko klikova odabrati vrste poklon kutija, proizvode te način dostave. Vodeći se motom „Unbox your emotions“ cilj Premium Box-a jest izazvati posebno oduševljenje te stvoriti nezaboravne uspomene, a ovim načinom kreiranja poklona upravo to i dokazuju.

Sve ovo i više može se vidjeti i u novootvorenom Premium Box showroom-u koji se nalazi na adresi Bosiljevska 3, u Zagrebu, čije elegantno uređenje potpisuje mlada dizajnerica Ivana Iličić iz Illiva Dizajn studija. Osim toga, božićni katalog po prvi puta dolazi i u tiskanom obliku, a možete ga pogledati i ovdje: https://premium-box.hr/wp-content/uploads/2022/10/premium-box-christmas-2022.pdf

Božićna čarolija najljepša je kada nema gužve i stresa i kada se dijeli s drugima, a podijeliti se jednostavno može na najelegantniji, Premium Box način.


[1] https://www.proimprint.com/blog/2017-ppai-statistics-on-the-best-selling-promotional-product-categories/

Ne propustite

Zanimljivosti

Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Dobar posao

Premium Box trenutno surađuje s brojnim hrvatskim proizvođačima, čiji su proizvodi visoke kvalitete, kako bi se moglo pronaći ponešto za svakoga, i kako bi svaki...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.