Brzo i učinkovito pomlađivanje

Starenje kože ne možemo spriječiti, ali možemo ublažiti. Današnja medicina je dovoljno napredovala da se i bezbolnim, neinvazivnim laserskim tretmanom može postići zatezanje kože lica i vrata. Pripremite svoju kožu i zablistajte za blagdane te u Novu godinu uđite još mlađi.

Zatezanje kože

Iz Poliklinike Medikol predstavljaju zatezanje kože lica pomoću Nd:YAG lasera kao brz i djelotvoran tretman koji je uz to i potpuno bezbolan. Zagrijavanjem kože laserom mijenja se postojeći kolagen i potiče stvaranje novog kolagena što rezultira redukcijom plitkih bora i sužavanjem pora. Nakon tretmana aplicira se i anti-age preparat s faktorima rasta koji dodatno potiču stvaranje kolagena. Tretman traje oko sat vremena, a broj tretmana ovisi o stanju kože.  Nakon završenog tretmana odmah se možete uključiti u svakodnevne aktivnosti.

Dr. Dijana Celić

Uklanjanje kapilara

Tretman je namijenjen i liječenju rozaceje, stanja uzrokovanog trajno proširenim kapilarama i crvenilom lica. Tretman ovim laserom u potpunosti će ukloniti proširene kapilare, a time će se i crvenilo gotovo u cijelosti smanjiti. Radi se o neabrazivnom tretmanu koji nije praćen iritacijom i oteklinama kao što je to slučaj kod invazivnih tretmana. Može se pojaviti blago crvenilo koje spontano prolazi unutar nekoliko sati.

Uklanjanje ožiljaka

Prema dosadašnjim rezultatima, najbolji rezultati zatezanja kože postižu se na licu i vratu. Međutim, važno je istaknuti da osim zatezanja kože, Laser Genesis uspješno umanjuje i vidljivost ožiljaka.

Povodom nadolazećih blagdana počastite sebe ili svoje najmilije mladenačkim izgledom. Za više informacija i/ili rzervaciju termina pregleda prije tretmana laserom nazovite direktno Polikliniku Medikol pozivom na broj 01 4594 715 ili im se javite online mailom na [email protected].