Brzo, zdravo i sirovo!

Sigurno vam je poznat osjećaj umora tokom dana, pospanost, povećana nervoza i nedostatak koncentracije. Probali ste si pomoći na način da pijete još jednu kavu u nizu, možda malo coca – cole, pojedete si još koji komadić čokolade za energiju. Koliko vam je to trajalo? Sigurno ste se pitali zašto se tako osjećam? Stres je uzrok tome?

Previše radim? Bolestan sam?

Razlog i rješenje leže u načinu prehrane. Naš i vaš organizam traži energiju u određeno vrijeme.
Auto stane kada ostane bez benzina, a mi vozimo i bez kapi goriva.

Zdrav način prehrane nije bitan samo zbog skidanja suvišnih kilograma, još je važniji u očuvanju zdravlja i vitalnosti svih funkcija organizma.

Zadaća društva mora biti da educira stanovništvo o važnosti prehrane i njeno utjecaju na zdravlje, jer pravilna prehrana ili idealna je ona kojom se osigurava unos svih potrebnih tvari bez obzira u kojem je obliku.
Hrana ima potencijal u svojim sastojcima, da nam pruži jedan kvalitetan i dobar život i da u njoj uživamo jer „dobra hrana“ se bori za nas protiv opakih i strašnih bolesti, hrana treba postati dobra prijateljica života, a to će biti kada je dobro upoznamo i pravilno iskoristimo.

Radionica

Radionica je zamišljena tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica i samu pripremu.

Ovu radionicu ćemo jednostavno pretvoriti u savjetovanje i blaženo zdravo druženje uz hranu.

Ako želite naučiti kako pripremiti bogat i zdrav, ali i jako ukusan obrok i bitno vam je hranu pripremiti brzo i jednostavno te ako želite na posao ponijeti obrok koji će vam omogućiti energiju i za sve aktivnosti nakon posla – onda je ova radionica prava stvar za vas!

Na radionici ćemo pripremati:

  • Doručak
  • Krekere i paštetu
  • Njoke u umaku od vrganja
  • Čips od kelja
  • Tortu
  • … a najbolji dio je što ćemo sve to imati prilike i probati! Mljac!

Radionica će se održati u zagrebačkom Angels studiu u subotu, 3. listopada s početkom u 13 sati, a trajat će između tri i četiri sata.

Prijavite se brzo brzo na [email protected] i nemojte zaboraviti doći gladne. Vidimo se!

Druženje s Angelsicama

Druženje s Angelsicama