Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Budite svoji jer nema pravila u modi

Predstavljanjem nove službene kampanje, tjedan mode Bipa FASHION.HR tradicionalno najavljuje modni spektakl, koji tijekom pet dana predstavlja najbolje od hrvatske modne scene.

Predstavljanjem nove službene kampanje, tjedan mode Bipa FASHION.HR tradicionalno najavljuje modni spektakl, koji tijekom pet dana predstavlja najbolje od hrvatske modne scene. A ove sezone najveća modna platforma u regiji šalje jedinstvenu poruku Nema pravila u modi, osim jednoga – budite svoji, budite jedinstveni. Kampanja koja se svake sezone iščekuje, službeni je uvod u mnogobrojna zbivanja s kojima će se svi ljubitelji mode susresti od 21. do 26. listopada.

Moda kao društveni refleks i ekspresija vlastitog stava u modernom društvu smatra se snažnim kanalom komunikacije. Ona ohrabruje i potiče, mijenja percepciju i time oblikuje trendove. S tom porukom Bipa FASHION.HR predstavlja i novu kampanju, koja se u vizualnom izričaju poigrala spojem tradicionalne fotografije i videa te ilustracije kreirajući jedinstveni doživljaj. „Oduvijek nas je privlačila modna ilustracija i zato smo se ove sezone, razmišljajući o ključnoj poruci koju šalje Bipa FASHION.HR, odlučili fotografiju obogatiti ilustracijama koje vizualno propituju na koji način moda provocira postavljene granice i pravila“, izjavili su povodom predstavljanja kampanje autori fotografije, Franjo Matković i Senja Vild. Kampanju prati i video čija je osnovna ekspresija smjelost, sloboda, kreativnost, a potpisuju ga Bruno Krčelić i Dado Pokec. Zaštitna lica nove kampanje su Tia Kern i Maja Krušec iz agencije Talia model. Dugogodišnji tim koji sezonama potpisuje kampanje Bipa FASHION.HR-a i ove je godine okupio vrhunske profesionalce. Za styling je zaslužna Ana Nikačević, dok je za frizure bila zadužena Katica Topčić, kreativna direktorica Kevin Murphyja, a makeup je djelo poznatog vizažiste Saše Jokovića.

Nova kampanja najavljuje uzbudljivu sezonu i program Bipa FASHION.HR-a, koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 21. do 26. listopada gdje će svoje kolekcije predstaviti najznačajnija imena hrvatske modne scene. Robert Sever nastupa u suradnji s beauty brandom Noelle, Ivica Skoko predstavlja reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a svoje će nove kolekcije prikazati i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, te Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins, Anthony Avangard, Jelena Holec i Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux. Modna kuće Varteks predstavit će novu kolekciju povodom obilježavanja 100 godina rada najpoznatijeg hrvatskog modnog branda. U pet dana programa publika će imati priliku uživati u novim kolekcijama omiljenih dizajnera, a Zagreb će postati epicentar modnih događanja u regiji.


Autorski tim kampanje:
Fotografija: Franjo Matković i Senja Vild
Video: Bruno Krčelić i Dado Pokec
Modeli: Tia Kern i Maja Krušec (Talia model)
Styling: Ana Nikačević
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Šminka: Saša Joković

Ne propustite

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Istaknuto

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati...

S modne piste

Doajenka hrvatske modne scene, Branka Donassy, ove godine obilježava 35 godina od svoje prve revije.

Fashion report

Ovom će revijom Robert Sever u subotu 21. ožujka zatvoriti jubilarni 30. Bipa FASHION.HR.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.