„Budni u 5” vrhunski je priručnik za upješan život

Budni u 5 revolucionarna je − i nevjerojatna − priča o dvoje običnih ljudi koji streme većoj produktivnosti, blagostanju i mirnoći u ovom dobu digitalnih ometanja i zamorne kompleksnosti, te tako susreću neobičnog i zapanjujućeg tajkuna.

Poduzetnica koju žele izbaciti iz njezine vlastite tvrtke (vrlo česta situacija, i vrlo neugodna) te umjetnik kojem nedostaje inspiracije odlaze na predavanje od kojeg ne očekuju mnogo, ali u situaciji su kada moraju nešto učiniti sa svojim životima. Nakon što odslušaju predavanje čudnog, ali vrlo popularnog govornika koji se naziva Tkalcem Čarolija, približi im se skitnica odjeven u dronjke te počne pričati nebuloze. Ne, čekajte, pa u njegovim riječima ima i mudorsti i istine!

Naime, taj je skitnica zapravo zamaskirani milijarder koji je, koristeći medode koje mu je prenio spomeuti Tkalac Čarolija, uspio u životu postići sve što je želio – i više od toga.

Taj čudnovati, no briljantni milijarder povest će ih na zanosno putovanje svijetom koje će poboljšati njihovo poslovanje, reprogramirati njihovu učinkovitost te probuditi njihovu sreću, kao i osjećaj osobne slobode. Od luksuzne vile na Mauricijusu pa do zavojitih uličica Rima, te poslije Južnoafričke republike i drugih zanimljivh lokacija, njihovo će putovanje u središte uspjeha obilovati iznenađenjima i vrhunskim savjetima. Sharma je majstor riječi te uspijeva oživjeti brojne pojmove koji su se izlizali, dajući im novi smisao i moć. Njegovi su tekstovi poznati po životnosti, a ovaj je posebno vitalan jer je nastao tijekom nekoliko godina besprijekorne usredotočenosti.

U ovoj knjizi koja mijenja život, koju je autor stvorio tijekom rigoroznog četverogodišnjeg razdoblja, otkrit ćete naviku ranog ustajanja koja je mnogima pomogla doseći sjajne rezultate dok su istovremeno uvećavali vlastitu sreću, spremnost na pomaganje drugima i osjećaj živosti.

Dijelom manifest vještine, dijelom pravilnik za genijalnu produktivnost i dijelom suputnik za divno proživljen život, Budni u 5 djelo je koje će vam promijeniti život.

Važno je napomenuti da je naslov, iako vrlo atraktivan, samo dio jedne veće, cjelovite priče. Buđenje prije zore jest ključno, ali nikako potpuno nužno da bi promijenili život. Unutar ovog priručnika postoje brojne metode koje će, uspijete li se posvetiti čak manjem broju njih, utjecati na vašu svakodevicu.

Vrlo nadahnuto štivo jednog od najpoznatijih stručnjaka u području motivacije, uspjeha i vodstva.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #budniu5
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ines Kristić