Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Budućnost je ovdje: uz narukvicu i vagu do željene motivacija i tijela kakvo ste oduvijek htjeli

Uz pametnu narukvicu i vagu dobit ćete puno više od samog mjerenja težine – znat ćete koliko ste kalorija potrošili, a koliko mišićne mase dobili.

Nikako da se pokrenete s mrtve točke iako ste stavili na pametni telefon aplikaciju koja prati vaše kretanje? Krenete hodati, ali i kad dostignete tih 10.000 koraka, ne vidite pomak kakav biste htjeli?

Sad je tu Veroval pametni pratitelj aktivnosti, koji specifično bilježi i analizira različite vrste gibanja, ali i puls i potrošnju kalorija te Veroval inteligentna osobna vaga za optimalno mjerenje težine i analizu tijela. Nedostatke je lako uočiti, a napredak možete objektivno doživjeti te se time dodatno motivirati. Svi podaci mogu se grafički prikazati, njima se može upravljati te ih analizirati pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu / tabletu ili računalu.

Veroval Pametna narukvica za ciljane analize aktivnosti

Precizno broji potrošene kalorije uz mogućnost da točno podesite aktivnosti: hodanje i trčanje te plivanje i biciklizam te je vodootporna do 30 metara. Omogućava i cjelovitu analizu spavanja. Podaci se mogu dijeliti među svim uređajima Veroval®, kao što su vaga i tlakomjeri.

Veroval Vaga za optimalnu analizu tijela i mjerenje težine

Vaga za analizu tijela nije namijenjena samo sportašima i ljubiteljima fitnesa. Ako puno vježbate, ali se vaša težina ne smanjuje, analiza tijela može otkriti da u stvari gubite tjelesnu mast, ali istovremeno dobivate i mišićnu masu. Svi podaci, kao primjerice vrijednosti krvnog tlaka, mogu se pohraniti, analizirati i uspoređivati uporabom programske opreme Veroval® medi.connect. Inteligentna vaga mjeri i analizira težinu, indeks tjelesne mase, postotak masti u tijelu, postotak mišića, koštanu masu, postotak vode u tijelu i automatski određuje vaše potrebe za kalorijama i idealnu težinu.

Mario Valentić isprobao je Veroval inteligentnu osobnu vagu za optimalno mjerenje težine i analizu tijela, koja radi na principu bioelektrične impedancijske analize (BIA). Koristeći ovu tehniku, u roku od nekoliko sekundi utvrđuje sastav vašeg tijela.

„Interesantna vaga koja, #VEROVAL’ ili ne, pokazuje gdje ste i što ste s trenutnim sastavom tijela…I to još možete prebaciti na računalo ili tablet. Milina. Isprva nisam baš vjerovao da će ova vaga uspjeti izmjeriti sve parametre i napraviti točnu analizu tijela mog tijela, ali sam bio u krivu. Osim što mi pomaže točno pratiti mišićnu masu, uz pametnu narukvicu mogu pratiti potrošene kalorije i vidjeti koliko mi je sna još potrebno“, oduševljeno je rekao Mario Valentić.

Više

Dobar posao

Bez obzira koji razlog bio za vaš manjak motivacije, možete ga nadići.

She Book Club

Ovih se dana u hrvatskim knjižarama pojavila prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulije Bochis.

Duh i tijelo

Kod vježbanja je važno pronaći aktivnosti u kojima ćete uživati, a ne da vam one budu teret.

Duh i tijelo

Motivacija se ponekad čini tako nedostižnom, zar ne?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.