Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Budućnost je ovdje: uz narukvicu i vagu do željene motivacija i tijela kakvo ste oduvijek htjeli

Uz pametnu narukvicu i vagu dobit ćete puno više od samog mjerenja težine – znat ćete koliko ste kalorija potrošili, a koliko mišićne mase dobili.

Nikako da se pokrenete s mrtve točke iako ste stavili na pametni telefon aplikaciju koja prati vaše kretanje? Krenete hodati, ali i kad dostignete tih 10.000 koraka, ne vidite pomak kakav biste htjeli?

Sad je tu Veroval pametni pratitelj aktivnosti, koji specifično bilježi i analizira različite vrste gibanja, ali i puls i potrošnju kalorija te Veroval inteligentna osobna vaga za optimalno mjerenje težine i analizu tijela. Nedostatke je lako uočiti, a napredak možete objektivno doživjeti te se time dodatno motivirati. Svi podaci mogu se grafički prikazati, njima se može upravljati te ih analizirati pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu / tabletu ili računalu.

Veroval Pametna narukvica za ciljane analize aktivnosti

Precizno broji potrošene kalorije uz mogućnost da točno podesite aktivnosti: hodanje i trčanje te plivanje i biciklizam te je vodootporna do 30 metara. Omogućava i cjelovitu analizu spavanja. Podaci se mogu dijeliti među svim uređajima Veroval®, kao što su vaga i tlakomjeri.

Veroval Vaga za optimalnu analizu tijela i mjerenje težine

Vaga za analizu tijela nije namijenjena samo sportašima i ljubiteljima fitnesa. Ako puno vježbate, ali se vaša težina ne smanjuje, analiza tijela može otkriti da u stvari gubite tjelesnu mast, ali istovremeno dobivate i mišićnu masu. Svi podaci, kao primjerice vrijednosti krvnog tlaka, mogu se pohraniti, analizirati i uspoređivati uporabom programske opreme Veroval® medi.connect. Inteligentna vaga mjeri i analizira težinu, indeks tjelesne mase, postotak masti u tijelu, postotak mišića, koštanu masu, postotak vode u tijelu i automatski određuje vaše potrebe za kalorijama i idealnu težinu.

Mario Valentić isprobao je Veroval inteligentnu osobnu vagu za optimalno mjerenje težine i analizu tijela, koja radi na principu bioelektrične impedancijske analize (BIA). Koristeći ovu tehniku, u roku od nekoliko sekundi utvrđuje sastav vašeg tijela.

„Interesantna vaga koja, #VEROVAL’ ili ne, pokazuje gdje ste i što ste s trenutnim sastavom tijela…I to još možete prebaciti na računalo ili tablet. Milina. Isprva nisam baš vjerovao da će ova vaga uspjeti izmjeriti sve parametre i napraviti točnu analizu tijela mog tijela, ali sam bio u krivu. Osim što mi pomaže točno pratiti mišićnu masu, uz pametnu narukvicu mogu pratiti potrošene kalorije i vidjeti koliko mi je sna još potrebno“, oduševljeno je rekao Mario Valentić.

Više

Top menadžerica

Kata Leutar tvrdi da su tvrtke uspješne onoliko koliko su zadovoljni njeni ljudi.

Duh i tijelo

Vaše društvene mreže su samo za vas. I na njima i zbog njih biste se trebali osjećati dobro.

Duh i tijelo

Malo motivacije i inspiracije za nedjeljno popodne.

Duh i tijelo

Osnova života je doprinos. Sve što živi doprinosi zajednici. Svaka životinja i svaka biljka doprinosi životu na ovoj planeti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.