Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Čarape na bezbroj načina

Jedan od najvećih trendova ove jeseni i zime su najlonke i čarapice koje možemo vidjeli na skoro svakoj djevojci u gradu, u svim bojama i sa svim uzorcima, najčešće kombinirane sa suknjicama i čizmama.

Jedan od najvećih trendova ove jeseni i zime su najlonke i čarape koje možemo vidjeli na skoro svakoj djevojci u gradu, u svim bojama i sa svim uzorcima, najčešće kombinirane sa suknjicama i čizmama.

Kožne suknjice su neizostavni modni trend koji su mnoge djevojke objeručke prihvatile. Uz suknjice nose se i kožne čizmice do koljena ili iznad koljena, no ne smijemo ni zaboraviti na gležnjače koje ćete teško naći bez pete.

Uz ova dva trenda savršeno pristaju najlonke koje će istaknuti vaše noge, a k tome se možete poigrati i napraviti vrlo zabavne kombinacije.

woman-285655_1920

Osim najlonki boje kože ili crnih koje po sebi imaju raznolike uzorke kao cvijeće, točkice ili čak svjetlucave niti, nezaobilazan trend su i najlonke koje iznad koljena imaju uzorke raznih životinjica. Tako možete pronaći čarape s uzorkom mačkice iznad koljena i repa sa stražnje strane, panda, zec, medo, sova… Možete pronaći skoro svaku životinjicu koja vam padne na pamet.

Također, možete izabrati i crne najlonke sa znakovima Batmana ili bilo kakvim drugim znakovima/riječima, zvijezdama, oblacima i kišom, kockicama, prugama… Jednostavno, budite kreativne!

20151206_172706[1]

Osim običnih najlonki ove godine se nose i vunene štramplice. Kraj običnih u raznim bojama također možete pronaći isto s uzorcima raznih životinja iznad koljena.

Uz kožnu suknjicu, kožne čizme ili gležnjače, košulju i ovakve najlonke koje će osvježiti vašu kombinaciju zasigurno ćete zablistati gdje god se pojavite!

Anja Mihaljević

Više

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

She Book Club

Prvi mjeseci u godini kao stvoreni su za boravak na toplom, u dobrom društvu. Za mnoge od nas to znači uz dekicu i –...

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.