Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Čarobna Casa Lei stvorena za odmor i uživanje

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Stvoriti interijer koji će ugoditi svim osjetilima nije lagan zadatak. Postaje lagan kad se stvara s ljubavlju i posebnom pažnjom. Briga oko svakog detalja ogleda se u prekrasnoj vili u Malinskoj. Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Sigurno znate da se Krk naziva i zlatnim otokom radi velikog broja sunčanih sati i zlatne boje koja se ogleda u moru i na samom otoku. Upravo je zlatna boja prisutna u detaljima interijera i nenametljivo se povezuje sa svojim okolinom, iskazujući joj tako dodatno poštovanje.

Interijer je vrlo ugodan, pomno odabran namještaj i detalji u odličnoj su sinergiji što se osjeti u savršenoj energiji!

Srce vile je dnevni boravak koji odlično komunicira s kuhinjom stvarajući jedinstvenu cjelinu. Dobra povezanost prostorija dovodi do dobre povezanosti gostiju koji imaju priliku provoditi kvalitetno vrijeme zajedno i prepustiti se hedonizmu.

Autentičnost se ogleda i na zidovima. Većina slika rađena je ciljano za ovu mediteransku ljepoticu te ih potpisuje renomirani umjetnik. Kako bi bile povezane s lokacijom, osim boja koja ćete pronaći u zalascima i izlascima sunca, slikar se poigrao i s motivima Krka koji se mogu pronaći u djelima koje krase zidove vile.
Uz vanjski grijani bazen, jacuzzi, dječju igraonica, teretanu i spa zonu, Casa Lei prati urbani ritam današnjice i pruža sve što vam treba za odmor kojem ćete se bezbrižno prepustiti i kojem ćete se sigurno vraćati.

Casa Lei dio je novog, ekskluzivnog kompleksa dviju kuća za odmor, Casa Lei & Lui koji ove sezone spremno otvara vrata svojim prvim gostima.

„Lei“ na talijanskom znači ona. Vrlo jednostavan i pamtljiv odabir krije snagu i povezanost četveročlane obitelji kojoj je Lei ostvarenje sna. Ona je jedinstvena. Ona je predivna. Ona je pažljiva. Ona je osebujna. Ona je karizmatična. Ona je Casa Lei.

Više

Duh i tijelo

Odmor je vrijeme u kojem možemo putovati na zanimljiva odredišta, doživjeti nova iskustva i odmoriti se od rutine svakodnevice.

Putovanja

Od 1185 otoka u Hrvatskoj samo se jedan naziva zlatnim.

Suncokreti na oblacima

Uskoro kreće vreva i galama i ovo vrijeme treba iskoristiti za napuniti baterije, za nahraniti dušu.

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.