Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Pinterest https://www.apartmenttherapy.com/fear-of-mirrors-36823348?utm_source=pinterest&utm_medium=tracking&utm_campaign=inline-img-share

Moj dom

Čarobna ogledala umjesto umjetničkih dijela

Ogledalo u dnevnoj sobi je jedinstven predmet. Obavlja mnogo funkcija, idealan je za uređenje sobe i apsolutno je neutralan.

Ogledala su prisutna svuda u našem životu: nalaze se u gotovo svakoj prostoriji. Ogledalo u dnevnoj sobi je jedinstven predmet. Obavlja mnogo funkcija, idealan je za uređenje sobe i apsolutno je neutralan. Ogledala nas spašavaju od briga poput slabe rasvjete, nedostaci u planiranju stana, mali stambeni prostor…

Dizajnerski savjeti

Prilično hrabri dizajneri koriste dekorativna ogledala u unutrašnjosti. Raznolikošću njihovih neobičnih oblika možete napraviti sve vrste originalnih kompozicija. Asimetrična ogledala izgledaju odlično u svakom prostoru, a zbog oblika nemaju okvir nego oborene ivice, ili imaju jako tanak okvir pa ne morate razmišljati o stilskom jedinstvu.

Izvor. https://lollyjane.com/mirror-gallery-wall-ideas/

Ikeea – RISBYGD
Ogledalo, bambus/crna50 cm
199 kn

Podno ogledalo

Ogledalo na podu stiglo nam je s novim trendovima slikanja u ogledalu. Prije svega je praktično, ali i dekorativno. Ujedno, izborom okvira unijet ćete drugačiju atmosferu u sobu. Može biti i, recimo, jarkog kolorita ili stilski izrezbareno.

Idealno mjesto

Veoma je važno imati dobro mjesto za ogledalo. Stavljeno između prozora može stvoriti iluziju dodatnih prozora i svjetlosti. Dodajte u unutrašnjost spavaće sobe ogledalo dekorativnog šarma pomoću različitih veličina. To će u vašu sobu unijeti posebnu energiju i dekor, a sklop takvih ogledala će izgledati poput umjetničkog djela.

Lesnina – OGLEDALO ZIDNO 50 cm, CRNA
PROMJER: 50 CM
349,00 HRK

Izvor svjetlosti

Imati ogledalo u dnevnoj sobi nije sve. Kombinacija reflektirajuće površine i zraka svjetlosti može stvoriti zadivljujuće efekte, odvratiti od nedostataka dizajna i naglasiti prednosti. Naprimjer, kako biste osvijetlili prostor što je više moguće, dodatnim svjetlom naglasit ćete dekorativni element ili sakriti neravnine zida.


Lesnina – OGLEDALO ZIDNO 60/60/2,8 cm
ŠIRINA/VISINA/DUBINA: 60/60/2,8 CM
349,00 HRK

Izvor: azra.ba

Pročitajte još

Zanimljivosti

Ideje, savjeti, inspiracija, prijedlozi atraktivnih rješenja za uređenje doma koji prate aktualne trendove, samo su dio opsežnog i inspirativnog sadržaja novog, zimskog izdanja magazina...

Dizajn

Sandro Užila jedan je od najtalentiranijih mladih dizajnera, dolazi iz Pule, a s tek navršenih 30 godina može se pohvaliti zavidnom listom vrhunskih projekata...

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

U interijeru je zaista potrebno jako malo kako bi se postigle efektne razlike, a prostor dobio sasvim novo lice.

Advertisement