Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Pinterest https://www.apartmenttherapy.com/fear-of-mirrors-36823348?utm_source=pinterest&utm_medium=tracking&utm_campaign=inline-img-share

Moj dom

Čarobna ogledala umjesto umjetničkih dijela

Ogledalo u dnevnoj sobi je jedinstven predmet. Obavlja mnogo funkcija, idealan je za uređenje sobe i apsolutno je neutralan.

Ogledala su prisutna svuda u našem životu: nalaze se u gotovo svakoj prostoriji. Ogledalo u dnevnoj sobi je jedinstven predmet. Obavlja mnogo funkcija, idealan je za uređenje sobe i apsolutno je neutralan. Ogledala nas spašavaju od briga poput slabe rasvjete, nedostaci u planiranju stana, mali stambeni prostor…

Dizajnerski savjeti

Prilično hrabri dizajneri koriste dekorativna ogledala u unutrašnjosti. Raznolikošću njihovih neobičnih oblika možete napraviti sve vrste originalnih kompozicija. Asimetrična ogledala izgledaju odlično u svakom prostoru, a zbog oblika nemaju okvir nego oborene ivice, ili imaju jako tanak okvir pa ne morate razmišljati o stilskom jedinstvu.

Izvor. https://lollyjane.com/mirror-gallery-wall-ideas/

Ikeea – RISBYGD
Ogledalo, bambus/crna50 cm
199 kn

Podno ogledalo

Ogledalo na podu stiglo nam je s novim trendovima slikanja u ogledalu. Prije svega je praktično, ali i dekorativno. Ujedno, izborom okvira unijet ćete drugačiju atmosferu u sobu. Može biti i, recimo, jarkog kolorita ili stilski izrezbareno.

Idealno mjesto

Veoma je važno imati dobro mjesto za ogledalo. Stavljeno između prozora može stvoriti iluziju dodatnih prozora i svjetlosti. Dodajte u unutrašnjost spavaće sobe ogledalo dekorativnog šarma pomoću različitih veličina. To će u vašu sobu unijeti posebnu energiju i dekor, a sklop takvih ogledala će izgledati poput umjetničkog djela.

Lesnina – OGLEDALO ZIDNO 50 cm, CRNA
PROMJER: 50 CM
349,00 HRK

Izvor svjetlosti

Imati ogledalo u dnevnoj sobi nije sve. Kombinacija reflektirajuće površine i zraka svjetlosti može stvoriti zadivljujuće efekte, odvratiti od nedostataka dizajna i naglasiti prednosti. Naprimjer, kako biste osvijetlili prostor što je više moguće, dodatnim svjetlom naglasit ćete dekorativni element ili sakriti neravnine zida.


Lesnina – OGLEDALO ZIDNO 60/60/2,8 cm
ŠIRINA/VISINA/DUBINA: 60/60/2,8 CM
349,00 HRK

Izvor: azra.ba

Više

Dizajn

Razgovarali smo s Rodom Whiteom, dugogodišnjim direktorom dizajna tvrtke TP Vision, nositelja globalne licence za Philips TV & Sound proizvode.

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Moj dom

Adaptacija doma zahtjeva puno vremena i truda, no kvalitetno napravljen plan i nacrt, osigurava dom iz snova.

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.