Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Carol Kirkwood: Ispod grčkog Mjeseca

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

Čarobno ljeto koje nikad neće zaboraviti… Glumica Shauna Jackson naizgled ima sve: slavna je, bogata i udana za muškarca kojeg voli. Živi životom o kojem je nekoć mogla samo sanjati. Ali nakon suprugove smrti, njezin se svijet počinje urušavati. Kako bi pronašla mir, odluči vratiti se na idilični grčki otok na kojem je boravila prije dvadeset godina, otok na kojem je njezina sudbina zauvijek promijenjena.

Povratak sa sobom povlači i gorko-slatka sjećanja na muškarca kojeg nikad nije zaboravila, ali i pomno skrivanu tajnu. Shauna napokon dobiva priliku koju je dugo čekala: suočiti se s vlastitom prošlošću. Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima. Carol Kirkwood omiljena je britanska meteorologinja, a Ispod grčkog Mjeseca njezin je romaneskni prvijenac koji je osvojio čitatelje.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shebookclub
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 30. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Sara Marcella Vlahek.

Više

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

She Book Club

Moreno-Garcia je odmah po objavljivanju ovog romana završila na vrhovima lista najprodavanijih naslova, a na svoje veoma popularne popise uvrstili su je slavni i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.