Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Uncategorized

Čarolija mirisa zelenog čaja donosi jesen u vaš dom

Ako ste ljubitelj zelenog čaja, zaljubit ćete se u jesenski novitet zagrebačkog brenda Notes of Zagreb.

Već smo ovaj tjedan pričali o čudesnoj moći mirisa. Ako ste ljubitelj zelenog čaja, zaljubit ćete se u jesenski novitet zagrebačkog brenda Notes of Zagreb. Naime, stigao je novi miris The Floral Square koji će vaš dom osvojiti na prvu. Svježina koju mirisu daje zeleni čaj sa zatomljenom oštrinom zelenog papra idealno nadopunjuju tople note ambre i sandalovine. Note ovih mirisa donijet će vam pravu jesen u vaš dom i stvoriti jednu predivnu kućnu atmosferu.

image1 web

Zagrebačka kuća mirisa Notes of Zagreb ovom mirisu dala je naziv prema popularnom Cvjetnom trgu. Radi se o starom nazivu iz njihove ponude, čija bočica od ove jeseni skriva potpuno novi miris. Od svih nota, u The Floral Square-u najviše se ističe zeleni čaj, čiji miris daje ambijentu jednu mirnoću i toplinu. Idealno se stapa sa svakim prostorom, a u malom mirisnom dućanu Notes of Zagreb-a u Skalinskoj 2 možete ga pronaći u obliku difuzera sa štapićima ili u obliku spreja za kuću. Dolazi u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn bočica uklapa se u svaki ambijent.

U zadnje tri godine Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, te po izvrsnom dizajnu i ambalaži osmišljenoj do najsitnijih detalja. Sve mirise u ponudi odlikuju pomno birani sastojci, koji donose osvježenje i toplinu u prostor i dom.

Brand Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se očituje u samom prostoru trgovine, kvaliteti mirisa te jedinstvenoj i originalnoj ambalaži svakog od proizvoda. U ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Svaki miris predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest.

The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), samo su neki od naziva mirisa u trgovini Notes of Zagreb.

Više

Zanimljivosti

Notes of Zagreb poziva sve ljubitelje sofisticiranih mirisa i estetskih doživljaja da posjete novi dućan u Teslinoj ulici 9 te dožive čaroliju mirisnih svjetova...

Zanimljivosti

Rezultati znanstvenog istraživanja pokazuju da konzumacija zelenog čaja pruža učinkovitu zaštitu od virusa gripe, a potencijalno i od respiratornih infekcija koje uzrokuju drugi virusi

Savjeti stručnjaka

Donosimo vam popis deset namirnica koje pomažu u pročišćavanju tijela od toksina.

Beauty report

Namirnice koje dokazuju da ljepota dolazi iznutra.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.