Caroline Mitchell: Prešućena žrtva

Prešućena žrtva priča je o životu savršene majke i supruge Emme, koja skriva užasnu tajnu. Emma je nehotice ubila učitelja koji ju je zlostavljao kao tinejdžericu, a njegovo je tijelo zakopala u dvorištu svoje kuće. Kada njezin suprug biva promaknut i oni se odluče preseliti u veću kuću, Emma se mora riješiti tijela prije nego što stari dom stavi na prodaju. Međutim, nailazi na nešto što nije očekivala ni u najgoroj noćnoj mori – grob u kojem se trebao nalaziti mrtvi učitelj prazan je. Emma se nalazi na životnoj prekretnici u kojoj mora suprugu priznati što je učinila i suočiti se s posljedicom dugo čuvane tajne.

Napetost i tajne koje se protežu kroz prošlost i sadašnjost te posljedice zlostavljanja, izvrstan su recept za roman koji će živopisnom radnjom i neočekivanim zapletima u potpunosti zaokupiti čitatelja.

Dijelom psihološki triler, dijelom zastrašujući misterij, Prešućena žrtva autorice Caroline Mitchell donosi napetu priču protkanu mračnim tajnama. Tajne koje se protežu kroz prošlost i sadašnjost izvrstan su recept za roman koji će živopisnom radnjom i neočekivanim zapletima u potpunosti zaokupiti čitatelja, a njegovi će ga likovi potaknuti na promišljanje o mogućem sljedećem koraku nekog od protagonista ili neotkrivenoj tajni.

Caroline Mitchell, autorica bestselera New York Timesa i USA Todaya, bivša je policijska detektivka koja se potpuno posvetila pisanju. Kao članica CID-a (Criminal Investigation Department), specijalizirala se za rad s posebno osjetljivom skupinom – žrtvama obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja. Upravo u radu s ljudima suočenima s navedenim strahotama i u njihovoj snazi uma Caroline Mitchell pronalazi inspiraciju za svoje romane. Kombinirajući njihovu odvažnost i svoje detektivsko znanje, stvara napete psihološke trilere.

Podrijetlom iz Irske, Caroline Mitchell danas živi u malom selu na obali Essexa sa suprugom i troje djece.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #stilus
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite objavu, tagirajte frendice, neka nam se i one pridruže…
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 24. siječnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Vedrana Đaković Majer.