Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Carpisinih Top 5 i sve na sniženju

Predstavljamo Carpisinih top 5 koje odgovaraju svim ukusima, stilovima i potrebama, a kojima jednostavno ne možete reći „ne“ jer su upravo to – klasične.

Ne postoji ništa uzbudljivije kada se u novoj godini, nakon božićnog i novogodišnjeg veselja počastite nekom lijepom torbicom koja ne samo da odgovara svim trendovima, već će vam potrajati relativno dugo – drugim riječima, savršeno ulaganje. Ako je još i na popustu, cijenit ćete ju znatno više jer ste tako uštedjeli i vrijeme i novac (da, stvarno!). Predstavljamo Carpisinih top 5 koje odgovaraju svim ukusima, stilovima i potrebama, a kojima jednostavno ne možete reći „ne“ jer su upravo to – klasične.

Mala ženska torba na rame iz linije SIRIA zaobljenog je pravokutnog oblika s patentnim zatvaračem i odvojivim dvostrukim remenom. Praktična je i savršena za večernje i druge posebne prigode.
Mala je ali će vam omogućiti da nosite sve što vam treba.

Cijena: 160,30 kn

 

Mala torbica na rame iz linije PATTY dizajnirana je za žene koje uz sebe žele nositi svoje najnužnije stvari, a da ne budu opterećene. Pravokutna torba za rame s tri pretinca idealna je za uredno odlaganje baš svega.
Karakteristika ove linije je tkanina s otisnutim logotipom u tonu, dostupna u profinjenim i elegantnim bojama.

Cijena: 99,50 kn

 

Mala torbica iz linije ZARINA izrađena je od kože s vanjskim preklopom i zatvaračem na kopču. Idealno za držanje sitnog pribora poput ključeva, novčanika i pametnog telefona.

Cijena: 374,50 kuna

 

Kožna torba s preklopom iz linije ADE V1 srednje je veličine i podesivim remenom. Idealna je kroz radni tjedan ali i za elegantne i neformalne prigode.

Cijena: 339,50 kuna

 

Udoban i praktičan ruksak iz linije REBECCA manjih je dimenzija s preklopom i pozlaćenom kopčom, ručkom i s dvije uklonjive naramenice.

Ovaj ženski ruksak dostupan je u otmjenim i vrlo ženstvenim bojama.

Cijena: 134,50 kuna

 

Više

Fashion report

Ostvarite popust do čak -50% na odlične Aldo komade!

Trendovi

Profinjen dizajn, ručni rad, najviši ekološki standardi i ultimativna praktičnost obilježja su svih Chic IB torbi.

Fashion report

Vesele boje, uzorci i detalji u fokusu su ove kolekcije koja je stigla u sve ALDO trgovine, stoga je vrijeme da svom ormaru dodate...

Fashion report

Ana Marija Hajduk, ime je djevojke koja stoji iza AMD Dizajn brenda – originalnog i unikatnog brenda torbi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.