Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

CATRICE oduševljava prekrasnim proizvodima po pristupačnim cijenama

A sve to želimo učiniti na potpuno “worry-free” (“bezbrižan”) način, jer naše odgovorno ponašanje prema našem planetu sve više postaje temeljna potreba potrošača.

Da budemo sigurni i zdravi! Nikada prije ova želja nije značila više u cijelom svijetu. Čeznemo za emocionalnom i fizičkom dobrobiti, sigurnošću, mogućnostima opuštanja i trenucima sreće u svijetu koji se neprestano mijenja. I to se odnosi na sva područja života. Dakle, CATRICE srcu bitno da vam CATRICE osigura malo bezbrižnosti s našim novim proizvodima za sezonu jesen / zima 2021. i da podijelimo s vama našu radost i strast za make-upom.

 

A sve to želimo učiniti na potpuno “worry-free” (“bezbrižan”) način, jer naše odgovorno ponašanje prema našem planetu sve više postaje temeljna potreba potrošača.

CATRICE vjeruje da bi svi ljubitelji ljepote trebali imati pristup održivijim kozmetičkim proizvodima i da bi trebali biti pristupačni svima. Razvoj našeg proizvoda stoga se temelji na sveobuhvatnom motu “Pristupačna održivost”.

I kao i uvijek, inovativni i uzbudljivi novi proizvodi u našem asortimanu u skladu su s najnovijim trendovima:

  • Safety First označava značajno povećanu potrebu za sigurnošću, zdravljem i pouzdanošću. Ovaj trend odnosi se na pouzdane proizvode koji nam pružaju bezbrižno, sigurno iskustvo ljepote i rezultata – i vraća nam osjećaj kontrole. Ovaj trend također uključuje nove proizvode Clean ID koji slijede najstroži CATRICE Clean Beauty standardi.
  • Česta upotreba maski za lice također donosi promjene u našoj svakodnevnoj rutini njege kože. Naši novi trendi proizvodi The Power Of Skincare podržavaju zdravlje, njegu i zaštitu naše kože – i odgovaraju na različite zahtjeve kože.
  • Iznad svega, trend Happy At Home fokusira se na jednu stvar: na samog sebe – i na to da unutar četiri zida vlastitog doma stvaramo oazu blagostanja za sve životne situacije. Malo vremena za same sebe pretvara se u opsežne rituale samopomoći, a naš se dom redovito pretvara u mali kozmetički salon koji nam daje priliku da se opustimo i njegujemo svoje mentalno zdravlje.

Pročitajte još

Advertisement