Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Catrice update! Novi beauty trendovi!

Potražite nova četiri beauty trenda na stalcima u svim bolje opremljenim drogerijama.

Catrice update za PROLJEĆE / LJETO 2021. pozdravlja nove rutine ljepote, odgovara na rastuću želju za duševnim mirom – čak i u kupaonici – i omogućuje nam da ostanemo vjerni sebi u  pogledu brige o sebi i autentičnosti. I sve to bez žrtvovanja inovativnih formula, svježih boja i uzbudljivih tekstura!

Ova četiri trenda pridružuju se na beauty stalke: SAFE BEAUTY označava sigurnost i transparentnost u pogledu sastojaka, kompatibilnosti s kožom i okoliša. Istovremeno,  proizvodi impresioniraju vrhunskim performansama.

 

Inovacije proizvoda u trendu NEW ROUTINES stvorene su za sve ljubitelje njege kože: visoko učinkoviti serumi, toneri i tretmani efikasno njeguju kožu i stvaraju savršenu bazu za make-up.

100% Ja! Trend AUTHENTIC ME obuhvaća i potiče punu prirodnost. Nježne, laskave boje i sjajne teksture nadopunjuju pojedinačne značajke. Briga o sebi je ljubav prema sebi.

Trend SELF-CARE odnosi se na vlastitu dobrobit. Uz izbor proizvoda za ugađanje ljepoti, lakše je nego ikad usredotočiti se na vlastite potrebe.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu paketićem proizvoda!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 9. travnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Luca Jazvec

[/box]

Pročitajte još

Darivanje

Nova Sisterlove essence i CATRICE kolekcija, Disney Princess, slavi likove Disneyevih princeza i njihove pozitivne atribute pod motom "Courage To Be Kind".

Trendovi

A što bi u adventsko vrijeme moglo donijeti više radosti od CATRICE adventskog kalendara DIY?

Beauty report

Poput proizvoda za ljetni pogled ispod obrva, nečega što štiti i naglašava usne, savršenog bronzera da naglasite svoju ljetnu preplanulost.  

Predstavljamo

essence i Catrice vjeruju da samo oni brendovi koji izbjegavaju iscrpljivanje prirodnih resursa I sudjeluju u održavanju ekološke ravnoteže mogu biti dugoročno uspješni.

Advertisement