Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

ČEHLA: Traperice prilagođene različitoj građi tijela

Novi modni brend ČEHLA predstavlja svoje prve modele traperica prilagođene različitoj građi tijela.

Kada treba odabrati idealne traperice, mnoge žene nailaze na problem. Naći model koji savršeno odgovara našoj građi sve više i više predstavlja pravu muku. Pristaju na bokovima, ali su preširoke u struku, dužina vam je idealna, ali ih nikako ne možete zakopčati? Upravo zbog takvih pitanja stvoren je novi hrvatski modni brend pod imenom ČEHLA. ČEHLA predstavlja idealne traperice za svaku ženu kreirane prvenstveno s naglaskom na krojeve prilagođene različitoj građi tijela. Radi se o klasičnim modelima izrađivanim od kvalitetnih materijala, a posebnost je i u tome što se svi dijelovi kroje i šivaju u ČEHLA šivaonici u Zagrebu. Ovaj hrvatski brend traperica predstavlja nam svoje prve modele koje jednostavno morate imati.

Traperice su danas postale odjevni komad za sve prigode, a dobre, kvalitetne traperice okosnica su većine modnih kombinacija. Nekad isključivo kombinirane u svakodnevnim, casual varijantama, danas sve češće postaju dio svečanih outfita. S obzirom da se nose u raznim prigodama i često kroz cijeli dan, iznimno je važno da su kvalitetne, lijepe te da se u njima možete ugodno i dobro osjećati. Sve te karakteristike posjeduju prvi modeli ČEHLA traperica namijenjeni ženama i muškarcima.

page

„Svijesni toga da ne mogu sve žene imati mjere 90-60-90 kreirali smo kvalitetne traperice domaće proizvodnje koje odgovaraju različitim tipovima građe. Iz tog razloga svaka žena može naći model koji joj odgovara i ugodno se u njemu osjećati. Ne morate više kupovati hlače broj veće samo da biste ih mogli zakopčati. Tokom stvaranja ČEHLA traperica potrudili smo se da kroj izvrsno pristaje građi tijela i iznimno smo zadovoljni finalnim produktom“, objasnio je Matija Cerovečki, vlasnik Čehla.

ČEHLA traperice možete kupiti na www.cehla.com.hr. U ponudi su dva modela za žene – kruška kroja te jabuka kroja, te jedan model za muškarce. Kruška simbolizira tijelo širih bokova i užeg struka. Tijelu takve građe hlače kruška kroja će lijepo pristajat uz obline bokova, a neće biti preširoke u liniji struka. Jabuka simbolizira tijelo sa širim strukom i vitkijim nogama. Tijelu takve građe će pristajat hlače Čehla jabuka kroja, proporcijalno proširene u liniji struka, udobne i izvrsnog izgleda.

page2

Cerovečki su obiteljsku manufakturu trapera pokrenuli prije više od 20 godina. Njihove hlače su zbog klasičnog kroja i kvalitetnog materijala stekle velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca. Kako bi kvalitetan proizvod učinili dostupnim i inovativnim, osmislili su brend ČEHLA koji predstavlja novi smjer u njihovoj proizvodnji. ČEHLA su jednostavne i bezvremenske, kao i sam traper. Rađene su tako da kroj izvrsno pristaje građi tijela, te da zbog vrhunskog materijala i pažljive izvedbe traju. Klasični kroj garantira da neće izać iz mode, a poseban pečat daje mu proizvodnja u Hrvatskoj. Čehla se mogu kupiti putem interneta, što uvelike olakšava prodaju u ovom brzom tempu života koji živimo.

Pročitajte još

Život u dvoje

Osjećaj kojeg nerijetko opisuju kao leptiriće u trbuhu, kao najljepši mogući doživljaj, kao smisao života je upravo ljubav

Fashion report

Mnogima je zahtjevno kombinirati odjeću do najsitnijih detalja stoga je najjednostavnije rješenje 'uskočiti' u svoje omiljene traperice.

Savjeti stručnjaka

Savršen spoj cikle, jabuke, đumbira, limuna, komorača, probranog ljekovitog bilja u pomno osmišljenim omjerima i prema posebnom redoslijedu, jedinstven su spoj koji vodi prema dobrom zdravlju i...

Gastronomija

Ako tražite neki novi kolač od jabuka vrijedan isprobavanja, ovo je upravo taj!

Advertisement