Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Čemu služi cupping terapija?

Cupping terapija, ili terapija vrućim čašama, tradicionalna je metoda izlječenja, prisutna u mnogim kulturama svijeta.

Cupping terapija, ili terapija vrućim čašama, tradicionalna je metoda izlječenja, prisutna u mnogim kulturama svijeta. Terapija je poznata pod raznim imenima poput Baguanfa, Bentusa, Vendouse, Gac Hoi, Bahnkes, Vacuume Terapi, a postoji već više od 5000 godina.

Kinezi tisućama godina vjeruju kako ova metoda potiče zarastanje mišića. Iako modrice koje često ostanu nakon terapije izgledaju loše, proces je zapravo posve bezbolan.

Ova tradicionalna metoda ima opuštajući i detoksikacijski učinak. Stavljanjem posebnih čašica na ciljana mjesta stvara se efekt vakuuma koji djeluje na kožu i tkiva, ali i na unutarnje organe. Potiče se oslobađanje toksina i blokada u tijelu. Aktivira se limfni sistem, krvne žile, arterije i kapilare. Čisti se koža i poboljšava njezin izgled.

Pomaže kod astme, kašlja, upale pluća, kronične iscrpljenosti, nesanice te problema s probavom. Cupping terapija može se koristiti zasebno ili u kombinaciji s drugim energetskim masažama.

Dogovorite, baš poput nas, svoj termin u Health centru:

Health centar
Radnička cesta 20a
10 000 Zagreb
Tel. 01 5605711
Mob. 091 1555619
www.healthcentar.com
[email protected]

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Iako se anemija posve jednostavno dijagnosticira pretragom krvi, u većini slučajeva ostaje neprepoznata zato što su simptomi, recimo to tako, “univerzalni”.

Savjeti stručnjaka

Kad je riječ o čišćenju organizma (detoksikaciji), nutricionisti preporučuju mladu zelenu pšenicu.

Duh i tijelo

Manjak elana je pokazatelj zatrovanosti organizma!

Savjeti stručnjaka

Donosimo vam popis deset namirnica koje pomažu u pročišćavanju tijela od toksina.

Advertisement