Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Često pranje kose ljeti je normalna pojava, ali…

Pogodan je za osjetljivu kosu cijele obitelji te nudi blagu, nježnu higijenu vlasišta.

Iako znamo da je znojenje normalan proces koji regulira našu tjelesnu temperaturu, kod nekih je ono izvor frustracija. Ne postoji neko mjerilo kojim bismo mogli odrediti koje je znojenje normalno znojenje, a koje nije. Individualna je to pojava na koju  utječu spol, naša dob, tjelesna težina, vanjske okolnosti (toplo vrijeme), naša aktivnost, ali i nervoza i stres.

Sportašice i sportaši, čak i osobe koje se amaterski bave nekim sportom ili samo posjećuju teretanu, češće peru kosu. Naravno, kosu češće peremo ljeti i to ne samo zato što se znojimo. Kupamo se u moru, kupamo se u bazenima ili rijekama… Iako mnoge od nas vole prirodne valove i kovrče koje morska voda i sol daju našoj kosi, važno je znati i da kombinacija soli, vode, vjetra i sunca nije baš idealna za zdravlje vlasišta i vlasi. Također, ljenčarenje uz bazen i klor, koji nas inače štiti od infekcija, skida i prirodna ulja s vlasi čineći ih suhima i slabima.

Sve nas to „tjera“ i na češće pranje kose. Savjetujemo upotrebu Ducray Extra doux dermozaštitnog šampona koji  sadrži visoko podnošljivu formulu te se može koristiti već od dojenačke dobi. Pogodan je za osjetljivu kosu cijele obitelji te nudi blagu, nježnu higijenu vlasišta. Blaga formula s vitaminom E poštuje ravnotežu vlasišta, štiti vlasište i pomaže ukrotiti kosu, vraćajući joj mekoću, podatnost i sjaj. Minimalistička formula sadrži  91 posto sastojaka prirodnog podrijetla kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri smanjio utjecaj na okoliš.

Šampon potražite u ljekarnama!

Više

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Darivanje

Postanite lice NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije i osvojite sjajne nagrade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.